TJEDAN BRAKA – počinje na Valentinovo, iz bogate ponude odaberite nešto za sebe i osnažite vaše bračno zajedništvo

Autor: Vjera

Svjetski dan braka obilježava se svake godine, druge nedjelje u veljači a sada se pokreće i Tjedan braka!

Ideja Tjedna braka je da se svake godine u sedam dana od 14. – 21. 2. održi niz događanja kojima bi se proslavio brak i kojima bi se osnažili parovi u međusobnom savezu i predanosti.

Nedavna istraživanja pokazuju da je trajna stabilnost braka rezultat međusobne predanosti supružnika utjelovljene u njihovim zavjetima, podržane od strane obitelji, prijatelja i društva kao cjeline, no život često zna biti pretrpan izazovima i lako je zanijeti se karijerom, djecom i kućanstvom te zapostaviti supružnika.

Tjedan braka potiče pojedince, udruge, tvrtke, vladine agencije, politička tijela, crkvene zajednice te sve ostale koji podržavaju iste ciljeve i vrijednosti da u tjednu od 14. do 21. veljače organiziraju jedan ili više događaja, od onih sasvim romantične prirode do onih edukativnih ili zabavnih a više informacija možete doznati ovdje!

Na samo Valentinovo u Zagrebu održati će se duhovna obnova za bračne parove. Voditelji su Dražen i Kristina Bušić uz glazbenu pratnju Dragutina Hrastovića. Program će završiti sv. Misom koju će predslaviti fra Smiljan Kožul. Prijaviti se možete ovdje!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.