Fatimski vidioci: sveta Jacinta, sveti Franjo i Lucija

Prororoštvo Fatime koje se ostvaruje: Posljednja bitka sotone protiv Boga odvijat će se ovdje

Autor: Vjera

Sad smo tu - u žaru Posljednje bitke za čovjeka

Prije nekoliko godina kardinal Carlos Caffarra iz Bologne u Italiji podijelio je pismo sestre Lucije iz Fatime u kojem je poznata vidjelica upozorila, kako je kardinal citirao, da će se “se posljednja bitka između Kraljevstva Boga i onoga Sotone odvijati preko braka i obitelji.”

Nikad prije nismo čuli da se tako postavlja situacija posljednjeg vremena.

Te riječi danas – a predstavljene u pismu 1980-ih- zasigurno odjekuju, jer svjedočimo njihovom ostvarenju preko razvoda, predbračnih odnosa, zamjene braka s “zajedničkim životom”, pornografijom, istospolnim brakovima, spolnom neutralizacijom, transseksualizam i tako dalje. Sve to, taj stravični bunt protiv čistoće čovjeka i Božjeg stvorenja toliko se duboko uvukao u naše društvo da jedan dio Crkve također vrši propagandu ovog protuevanđelja koje je alat Sotone u ovoj posljednjoj i odlučujućoj bitci za svijet, za svakog čovjeka.

“Sestra Lucija također mi je rekla: Oče, đavao je raspoložen za odlučujuću bitku protiv Blažene Djevice”, prisjetio se. „Vrag zna što je to što najviše vrijeđa Boga i što u kratkom vremenskom razmaku može uzeti najveći broj duša. Tako vrag čini sve kako bi nadvladao duše posvećene Bogu, jer će tako vrag uspjeti ostaviti duše vjernika napuštene od svojih vođa, pa će ih lakše ugrabiti.

“Odlučujuća bitka”, dodala je, “je ona u kojoj pobjeđuje jedna ili druga strana.”

Sad smo tu – u žaru Posljednje bitke.

Na to je upozorio i “fatimski papa”, sveti Ivan Pavao II, koji je više puta posjetio Fatimu, koji je proglasio blaženim dvojicu vidjelaca, koji je izdao treću tajnu:




„Sada stojimo pred najvećim povijesnim sukobom kroz koji je čovječanstvo prošlo. Ne mislim da široki krugovi američkog društva ili široki krugovi kršćanske zajednice to u potpunosti shvaćaju. Sada smo suočeni s konačnim sukobom između Crkve i protucrkve, Evanđelja nasuprot antievanđelju.

„Moramo biti spremni podvrgnuti se velikim iskušenjima u ne tako dalekoj budućnosti; iskušenja koja će zahtijevati da budemo spremni odreći se čak i svog života i potpuno darivati sebe Kristu. Kroz vaše i moje molitve moguće je ublažiti ovu nevolju, ali više je nije moguće odvratiti. . . Koliko je puta obnova Crkve provedena u krvi! Ovaj put neće biti drugačije. “

Ove riječi papa Ivan Pavao II rekao je u SAD-u na euharistijskoj konferenciji u Philadelphiji.




“Protucrkva” nije religiozno tijelo, već nereligiozno ili antagonističko tijelo, koje najbolje ne predstavlja Sotonina crkva, već daleko šire rašireni sekularizam koji je zahvatio cijelu našu kulturu kao i Crkvu iznutra.

Kršćanski brak ima uzor u Svetoj obitelji. Apsolutno povjerenje u Boga, Marijino neka bude utočište pred zlom i progonima svijeta, rođenje Isusovo, patnja i ustrajnost sve do križa, zajedništvo majke i sina, sv. Josip kao zaštitnik i hranitelj obitelji na zemlji i učitelj poštenog i časnog rada. Čvrstoća i nježnost, patnja i ljubav, zajedništvo na vjetrometini, sve ono što mladom čovjeku treba da izraste u uravnoteženu osobu spremnu na davanje i odricanje.

Uništenjem braka u tradicionalnom obliku ruši se i Isusova slika. Ruši se Marijina slika. Svesti Isusa samo na neki hipi lik koji propovijeda ljubav za sve, a zaboraviti na pojam žrtve, istine i pravde koju on utjelovljuje je više nego sablažnjivo. A upravo se to događa posvuda oko nas. Svi govore o ljubavi za sve a nitko o spasenju. Carpe diem ( iskoristi ovaj trenutak i uživaj), a poslije mene potop – tako nekako bi trebao teći smisao našeg života po arhitektima Novog doba.

Ivan Pavao II je znao da je brak muškarca i žene stup društva unutar generacija. Kad se taj zadnji stup sruši, razletjet će se cijela zgrada – citira kardinal Cafarra bivšeg papu. Papa Ivan Pavao II je stoga 1980. osnovao papinski institut za brak i obitelj i postavio kardinala Caffarru za rektora. Kardinal se pismom obratio sestri Luciji koja je tad bila časna u jednom samostanu da moli za tu nakanu. Uskoro je od nje dobio povratno pismo iz kojeg citiramo: ” Svatko tko se bude zalagao za svetost braka i obitelji bit će proganjan i diskriminiran (odbacivan) jer to je ključno pitanje na kojem sve počiva”.

Ali, postoji lijek za obranu obitelji od Sotone – jedan i jedini koji nam je Gospodin ostavio. Njega također objavljuje sestra Lucija.

„Ona (Gospa op.a) je rekla meni i mojim rođacima da je Gospodin odlučio dati svijetu dva posljednja sredstva (lijeka) protiv zla, a to su sveta Krunica i pobožnost Bezgrješnom Srcu Marijinu!
Ovo su dva posljednja moguća lijeka što znači da neće biti drugih!“

Fatimska tajna se razotkriva sve više u svijetlu ovih riječi sestre Lucije i tko ima oči neka gleda – jer na kraju ništa neće ostati skriveno.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.