dnevno.hr

Postali roditelji zahvaljujući metodi FertilityCare

Autor: Katarina & FC

Svjetlo koje se upalilo bilo je to što smo preko prijateljice saznali za FertilityCare. Božja providnost nas je zatim dovela do poduvačiteljice ove prirodne metode.

Nakon udaje u svibnju 2008., suprug i ja odmah smo željeli zatrudnjeti. Ja sam rođena sa anomalijom maternice, ali se nije znala točna dijagnoza, pa su doktori preporučili da odem na laparaskopiju da bi se pomoću te dijagnostičke metode mogla odrediti točna dijagnoza te su me uputili na najboljeg doktora u Petrovoj za takve stvari. Na prvi pregled smo ponijeli najosnovnije nalaze, spermiogram supruga i moje nalaze papa testa i cervikalnih brisova. Čim je doktor vidio suprugov nalaz, koji je glasio asthenozoospermia, preporučio nam je umjetnu oplodnju, jer po njegovom mišljenju, to je bilo jedino što možemo učiniti da dobijemo dijete. Kako oboje to nismo željeli, nismo se dali smesti nego smo i dalje pokušavali. No, do oplodnje nije dolazilo i postali smo već očajni.

Svjetlo koje se upalilo bilo je to što smo preko prijateljice saznali za FertilityCare. Božja providnost nas je zatim dovela do poduvačiteljice ove prirodne metode.

Početkom 2010. započeli smo s prvim susretima s FertilityCare podučavateljicom. U međuvremenu sam obavila laparaskopiju, kojom je ustanovljeno da imam dvorogu maternicu i otkrivena je endometrioza, za koju nisam niti sumnjala da je imam. Hvala Bogu, endometrioza je uspješno očišćena sa oba jajnika, desnog jajovoda i trbušne šupljine.

Uskoro je suprugu otkrivena varikokela, koja je također uspješno operirana. Nakon obavljenih zahvata bili smo spremni i krenuli smo s NaPro terapijom u travnju 2010.

Zbog sumnje u uspješnost terapije i loše raspoloženosti cjelokupnom situacijom, prestala sam nakon par mjeseci uzimati propisanu terapiju. Ali nakon ponovnog vraćanja na terapiju nakon tri mjeseca ugledala sam dvije crtice na testu za trudnoću.

Naša Veronika rođena je 14. 10. 2011. Našoj sreći nema kraja, jer dobili smo zdravo dijete koje smo toliko željeli.

Svojim iskustvom želimo, prije svega, zahvaliti svima u udruzi FertilityCare, kao i ohrabriti parove koji sudjeluju u programu da imaju povjerenja u provjerenu kvalitetu programa. Jednako tako, parovima koji traže alternativu umjetnoj oplodnji, poručujemo – druga opcija postoji. Metoda FertilityCare je bezopasna, sigurna, prirodna i bilježi odlične rezultate.

Katarina, Ivan i Veronika

Izvor: www.fertilitycare.hr

Autor:Katarina & FC
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.