Mjesečnik Nacija o legalizaciji incesta i pedofilije u Njemačkoj

Autor: Dražen Bušić

Hrvatski narodni mjesečnik Nacija koji je s prošlim brojem uznemirio duhove, u novom broju između ostaloga donosi tekst o legalizaciji incesta i pedofilije u Njemačkoj.

Knjižice pomoćne službe Ministarstva za obiteljska pitanja njemačke vlade, ohrabruju roditelje da seksualno masiraju djecu u dobi od 1 do 3 godine. Tamo stoji da „očevi ne posvećuju dovoljno pažnje klitorisu i vagini svojih kćeri. Njihovo milovanje također se rijetko odnosi na ta područja dok je ovo jedini način kako djevojčice mogu razviti osjećaj ponosa u svojoj spolnosti“. Pamflet, nadalje, savjetuje roditeljima da djeci dopuste neograničeno masturbiranje osim kad tjelesne ozljede postanju očite.

Radi se o štivu koje je obavezno u 9 njemačkih regija a koristi se u izobrazbi medicinskih sestara, vrtićkih djelatnika i školskih učitelja a preporučaju ga organizacije koje se deklaratorno bore protiv pedofilije pa i neke vjerske zajednice?! Neke su stvari koje se događaju u Hrvatskoj možda nakon ovoga malo jasnije: Znanost i znanstvenici mogu izgubiti kompas kada napuste Dekalog i ćudoređe! Tako sve postaje moguće pa i odobrenje erotske literature od strane MZOS-a za djecu u 4. razredu OŠ a što nam se upravo događa pred nosom. Jesmo li dotakli dno dna moralne dekadencije? Čini se da nismo.

Autor:Dražen Bušić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.