foto: flickr

KOJI JE TO LIK: ‘Diktator’ Orban napravio ono o čemu mi možemo samo sanjati!

Autor: Vjera

Dok Hrvati izumiru, nacija pod vodstvom 'nazadnog diktatora' cvjeta....

Kako se voli svoj narod i svoja država, kako se diše za narod i kako se njemu služi, a ne  depopulacijskim pritiscima bjelosvjetske elite, još je jednom pokazao mađarski premijer Viktor Orban koji je iznio novi plan mjera podizanja i obnavljanja svog naroda.

Naime, BBC prenosi da će doživotno oslobođene plaćanja poreza na dohodak biti žene koje u Mađarskoj imaju četvero ili više djece. Iznio je svoj plan demografskog oporavka i poručio svijetu da je jedini način da se ova zemlja odupre nepotrebnim migracijama, taj da se mađarski narod obnovi.

‘Zapadne zemlje ne rađaju djecu a odgovor na taj problem su im masovne migracije. Mađari razmišljaju drugačije, Ne trebaju nama brojevi. Trebaju nam mađarska djeca’, rekao je Orban koji je iznio niz demografskih mjera.

Tako će bračni parovi dobivati beskamatne zajmove od oko 30 tisuća eura, a ako se par odluči na treće dijete ne moraju plaćati ostatak zajma. Planira i otvoriti u tri godine 21 tisuću odgajališta za djecu te uložiti nove milijarde u zdravstveni sustav. Država će subvencionirati kupnju stanova mladim obiteljima, a poticat će i kupnju obiteljskih automobila sa sedam sjedala. Čak će i djedovi i bake imati pravo na naknadu za čuvanje djece i umjesto roditelja.

Mađarska vlada za razliku od naše odmah je shvatila problem.

Naime, demografski stručnjaci upozoravaju zadnjih deset godina na činjenicu da i Hrvatska – doslovno izumire.

Sve statistike pokazuju da je svakim danom sve gore i gore. I to ne samo u Hrvatskoj, nego i u brojnim zemljama Europe, također kojima rukovodi Bruxelles kojemu smo mi poslušnici, a koji sve zida na kulturi smrti i razaranju europskog kršćanskog duha koji jedini donosi život.
Pritom, učinit će sve da ocrni i diktatorskima proglasi one Vlade koje odbijaju tu kulturu raspada u svojim zemljama poput Viktora Orbana u Mađarskoj i njegove vlade. Vlade koja svako jutro zajedno moli svetom Mihaela da ih zaštiti od zla, i vlade koja se svoje građane stavila na 1. mjesto.




Plodovi obje politike jasno su vidljivi. Europa korača u smrt, a s njom i naša zemlja, a primjerice Mađarska uz strašnog diktatora – uistinu cvijeta.

Mađarska vlada za razliku od naše odmah je shvatila problem.

‘Brisel uistinu nema pozitivnu obiteljsku politiku’, rekla je zastupnica mađarskog parlamenta Gabriella Selmeczik zastupajući parlamentarni odbor obiteljske politike prošle godine dodajući: ‘Naša je zadaća ojačati obiteljsku politiku, te je odbor suglasan da je umjesto masovne imigracije rješenje dobra obiteljska politika koja će spriječiti smanjenje broja stanovnika na kontinentu.’




I dok je Mađarska koncentrirana na stvaranje novih vlastitih građana i jačanje svoje države u pogledu života zbog čega su prezreni od ostatka Europe, zapadnoeuropske zemlje odlučile su se uvesti masovnu imigraciju iz zemalja trećeg svijeta, što je bolesno.

Međutim, migranti koštaju milijarde eura, a izvještaji pokazuju da je većina tih imigranata nesposobna i neobrazovana, uzimajući više od socijalne države nego što ulažu u nju.

Ono što je Njemačka dobila kroz svoju politiku otvorenih granica je porast kriminala, silovanja i akti terora – činjenice koje nisu pobjegle ‘političarima diktatorima’ poput Orbana, među kojima naravno nisu naši, a koji su se zavjetovali da neće omogućiti krvavu žetvu multikulturalizma koji želi doprijeti do njihovih zemalja, odbacujući edikt Brisela o prihvaćanju migranata, nego će taj novac i sav napor uložiti u svoju djecu.

I oni uspijevaju, u onome o čemu mu kao poslušnici ove razorne politike smrti diktirane iz mračnih fotelja velebne i napredne Europe koja se samouništava, možemo samo sanjati!

Dok god na vlasti imamo ljude koji ne vole svoj narod i sve druge narode stavljaju prije svog naroda, dok god na vlasti imamo ljude koji se klanjaju Briselskim bogovima, a ne Bogu u službi svog naroda, dok god na vlasti imamo ljude koji vjeruju da muškarac može biti žena i obratno, dok god na vlasti imamo ljude koji se savjetuju s vračarima – mi ćemo padati – do kraja, do samouništenja i to je ono što mi kao narod moramo konačno zaustaviti.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.