Duhovna obnova za mladiće i djevojke koji žele upoznati bračnog partnera

Autor: D.B.

Pokret krunice poziva na duhovnu obnovu ove nedjelje sve mladiće i djevojke koji žele upoznati bračnog partnera.

POZIV I PROGRAM:

POKRET KRUNICE ZA OBRAĆENJE I MIR ORGANIZIRA DUHOVNU OBNOVU  ZA DJEVOJKE I MLADIĆE U NEDJELJU 31. 05. 2015. OD 14 DO 19 SATI, u dvorani MILOSRDNOG ISUSA, u crkvi Sv. Križa u Sigetu.

Drage djevojke i mladići!

Kada je Bog sve stvorio odlučio je da stvori čovjeka na svoju sliku, a kada je stvorio Adama onda je rekao: “Nije dobro da čovjek bude sam: načinit ću mu pomoć kao što je on …Tada Jahve, Bog, pusti tvrd san na čovjeka te on zaspa, pa mu izvadi jedno rebro … Od rebra što ga je uzeo čovjeku napravi Jahve, Bog, ženu pa ju dovede čovjeku. Nato čovjek reče: “Gle, evo kosti od mojih kostiju, mesa od mesa mojega! Ženom neka se zove, od čovjeka kad je uzeta!”

”Stoga će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu, i bit će njih dvoje jedno tijelo” (Post 2,24).

Pokret krunice za obraćenje i mir poziva sve neudane djevojke i neoženjene mladiće na Duhovnu obnovu koju će predvoditi fra Smiljan Dragan Kožul sa suradnicima, a koja će se održati u nedjelju, 31. svibnja 2015. Susret počinje u 14, a završetak se predviđa oko 19.00 sati, nakon čega slijedi druženje i domjenak (Agape).

PROGRAM DUHOVNE OBNOVE:




14.00 – 14.30 – Pozdrav sudionicima i predstavljanje programa

14.30 – 14.50 – Molitva U Ime Isusovo i slavljenje

14.50 – 15.50 – Nagovor ‘Teologija tijela’ uz svjedočanstvo Matije Milošića, vjeroučitelja i koordinatora pokreta Mladi Srca Marijina




15.50  – 16.50 – Sveta Misa – Fra Smiljan Dragan Kožul

16.50  – 17.05 – Pauza

17.05 – 18.00 –  Klanjanje i molitve za iscjeljenje, ozdravljenje i oslobođenje nad svima

18.00 – 19.00 – Pojedinačna molitva koju vode Fra Smiljan i đakon Ratko Podvorac

19.00 …  Domjenak i druženje u dvorani Milosrdnog Isusa

NAPOMENA: Na programu mogu sudjelovati svi slobodni mladići i djevojke koji žele sklopiti kršćanski sakrament ženidbe, bez obzira na godine.

Program će pratiti glazbeni sastav “BETLEHEM” i ”RUAH ADONAI”.

 

Autor:D.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.