(FOTO) U New York Timesu objavljen plan Sotone za istrebljenje čovječanstva!

Autor: Vjera

Oružje protiv čovjeka koje svakodnevno unosimo

Sveta Hildegard iz Bingena, naučiteljica Katoličke crkve, redovnica i mističarka prije 800 godina dobila je mnoge objave od Gospodina koje svjedoče jednoj velikoj istini: Hrana koju unosimo u tijelo je važna i može biti lijek za čovjeka. Po Hildegard sve što jedemo doprinosi našem čovještvu ili ga pak posve uništava. Da hrana može biti i lijek ili otrov za čovječanstvo, a u ovom slučaju i žestoko oružje Sotone protiv ljudskog bića dokazuje i namjeran plan elite koji su  javno objavili, a uključuje ubijanje i steriliziranje čovječanstva putem hrane. Pitate se zašto je toliko bolesnih, a medicina nikad razvijenija? Zašto je toliko neplodnih parova, a istovremeno abotus najbranjenije reproduktivno ‘pravo’ u svijetu? Zato što je Sotona aktivirao svoje oružje protiv čovjeka.

Naime, čak 1969. godine, 4. rujna, New York Times objavio je članak u kojem brojni “križari” depopulacije, kako ih nazivaju u tekstu, upozoravaju na nužnost sterilizacije stanovništva kako bi se proveo cilj globalista – depopulacija.

Članak naslovljen “Najavljena sterilizacija putem kemikalija u hrani” popraćen je podnaslovom “biolog istaknuo važnost kontrole rasta stanovništva”.
Link na članak, u New York Timesu možete naći ovdje.

U tom članku citira se dr. Paul Ehrlich sa Sveučilišta Stanford, zagovornik depopulacije i savjetnik za znanost tadašnjeg predsjednika SAD-a Richarda Nixona, te dr. Lee DuBridge koji je kazao kako “kontrola populacije mora biti primarni zadatak svake vlade”.
Dr. Ehrlich u članku tvrdi da bi vlada trebala biti zadužena za reproduktivna prava, odnosno da vlada treba imati pravo odlučivati tko će se razmnožavati, a tko sterilizirati.
Kako bi se postignuli ciljevi sterilizacije, taj biolog je “pozvao na hitno uspostavljanje Savezne populacijske komisije” (danas postoje ove komisije diljem svijeta) s velikim proračunom za propagandu “, navodi New York Times. Također je pozvao na “dodavanje privremenog sterilanta u hranu ili vodu kako bi se izazvala potrebna neplodnost”. To se sve i dogodilo.

Danas imamo situaciju da su  ljudi  posve nesvjesni kako su ciljevi depopulacije predloženi 1969. godine  provode u punom zamahu u  svijetu danas. Neki od načina za postizanje sterilizacije i depopulacije, uključuju:

1. Tajne genetske modifikacije usjeva kako bi se smanjila muška plodnost.

2. Kontinuirana upotreba otrovne žive u injekcijama protiv gripe kako bi se povećao broj spontanih pobačaja.

3. Planned Parenthood centri za abortus koji ciljaju manjinske zajednice (i siromašne)  kako bi se izvršilo pročišćenje rase (eugenika).

4. Planirana, namjerna uporaba sastojaka u prehrambenoj industriji koji uzrokuju raku, uključujući natrij nitrit u prerađenom mesu, čime se uzrokuju prerane smrti i rapidno širi bolest koji svakodnevno ubija veliki broj ljudi.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.