fbpx
Foto: Pixabay

‘Bliži se Isusov dolazak, slušajte moj glas’: Svećenik na današnji dan primio golemu poruku za čovječanstvo

Autor: Vjera

Blagdan je Bezgrešnog začeća blažene Djevice Marije, a ovo je poruka koju je ostavila svijetu na današnji dan

S radošću pozdravljamo i slavimo veliki marijanski blagdan, Bezgrešno začeće Blažene Djevice Marije. Današnji blagdan nas podsjeća da praroditeljski, istočni grijeh na Mariju, Isusovu majku i majku čovječanstva, nije prešao.

Usred općeg nereda jedno je Božje stvorenje ostalo savršeno. Blažena Djevica Marija jedina je među nama ostala netaknuta. I to zbog plana koji ima Gospodin s njom predskazanim na početku svijeta gdje je Gospodin predvidio Mariju kao onu koja će ratovati sa Sotonom i preko koje će Isus satrati glavu Sotoni, na koncu svijeta. “Neprijateljstvo ja zamećem između tebe i žene, između roda tvojeg i roda njezina: on će ti glavu satirati, a ti ćeš mu vrebati petu.” (Postanak 3,15)

Svećeniku don Stefanu Gobbiju, začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta Gospa je kroz desetljeća otkrivala plan zastrašujuće borbe koja će se odviti na kraju vremena, a upravo ovaj pokret ustanovila je kako bi oformila vojsku apostola posljednjeg vremena koji će biti njeni suradnici na Zemlji, u trenutku borbe i trijumfa Bezgrešnog Srca Marije i Isusovog dolaska.


Gospa je u porukama jasno rekla da mi posljednja vremena živimo sada. Kroz sve poruke poziva čovječanstvo na obrat i upozorava na goleme, podle zamke sotone u Crkvi i svijetu. U ovoj poruci najavljuje skori Isusov dolazak, a dala ju je na blagdan Bezgrešnog začeća 8. prosinca, 1990.

‘Predragi moji sinovi, meni posvećeni, udovoljite mom znaku i uđite svi, što prije, u duhovni Cenakul mog Bezgrješnog Srca.>>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.