fbpx
Foto: Pixabay, Ilustracija

BIVŠI SOTONIST POSLAO PORUKU RODITELJIMA: ‘Moraju znati što se događa, posebno u mjesecu listopadu’

Autor: Vjera

Upozorio je da su kršćani duhovno anemični, da imaju svu vlast i moć koju ne znaju koristiti

Danas kršćanin John Ramirez nekoć je bio ukorijenjen u okultizmu i sotonizmu. On sada upozorava kršćane da se ne upliću u postupke koji bi se mogli činiti nevinim ili primamljivim, osobito tijekom Noći vještica, a služe samo otvaranju vrata mračnim silama.

Od kad je imao 8 godina, Ramirez, koji je portorikanskog podrijetla, bio je uhvaćen u sotonistički kult (Santeria i spiritizam). Budući da ga je očeva obitelj upoznala s okultizmom, dublje je zašao u te prakse. Na kraju je postao svećenik visokog ranga u New Yorku, specijaliziran za vještičarenje, čarolije, kletve i astralnu projekciju.

Ramirez, koji kaže da je 20 godina bio opsjednut demonima, ozbiljno shvaća posao razotkrivanja tame. Opsjednut ovim mračnim podzemljem, Ramirez je rekao da je ciljao posebno na Isusa Krista i kršćanstvo, a ne na druge religije. Nitko ne cilja na Budu ili Muhameda, rekao je, jer se te religije – islam i budizam – ne vide kao prijetnja okultnim ili New Age praksama.


“Vrag ne lovi te stvari jer su ionako u njegovom dvorištu”, rekao je Ramirez u video intervjuu za The Christian Post.

“Postoji citat Antona Laveya, osnivača Sotonine crkve, gdje on svojim riječima kaže: ‘Želim zahvaliti svakom kršćanskom roditelju’..>>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.