BENEDIKT XVI. REKAO PRAVU ISTINU: ‘Gay lobi pokušao je preuzeti vlast u Vatikanu’

Autor: Z. K.

Iako je Isus rekao da Crkvu ni vrata paklena neće nadvladati, zvijer udara!

Da gay lobi vrši izuzetno velik pritisak na Vatikan, i to u suradnji sa svjetskim medijima, vide svi kojima su oči otvorene. To nije nikakva tajna. Najžešći medijski pritisak izvršio se tjedan dana prije Obiteljske sinode na kojoj su neki kardinali zastupali ‘homo obitelji’. Tada su se dogodila tri podmetanja, a sve je trebalo završiti tako da Katolička crkva kaže: homoseksualci nisu u grijehu. Naravno, to nije, i nikad neće biti moguće  jer se homoseksualni čin se ne može opravdati, baš kao ni jedan drugi grijeh. Također, veliki pritisak vrši se na papu Franju kojemu se nerijetko krivo interpretiraju riječi, a sve u svrhu ‘crkvenog’ ozakonjenja gay populacije, a posljedično i raskola u crkvi.

>>>ČAK I KATOLIČKI MEDIJI KRIVO PRENOSE PAPINE RIJEČI: Trebaju li se kršćani ispričati homoseksualcima?

Da je gay lobi izuzetno moćan, da je ušao u sam Vatikan i da od tamo vrši pritisak na cjelokupnu Katoličku crkvu priznao je umirovljeni papa Benedikt XVI. koji je u svojim memoarima napisao da nije bio prisiljen na odreknuće, međutim kaže kako je istina da gay lobi u Vatikanu želi preuzeti kontrolu u i utjecati na donošenje odluka.

U knjizi “Posljednji razgovori” po prvi put u povijesti neki bivši papa sam procijenjuje vlastiti pontifikat po njegovu završetku. Radi se o knjizi dugih intervjua što ih je 89-godišnji Josef Ratzinger vodio s njemačkim novinarom Peterom Seewaldom i trebala bi biti objavljena 9. rujna. Talijanski list Corriere della Sera objavio je u petak veliki članak s ključnim naglascima knjige, piše Jutarnji. 

Benedikt tako u knjizi kaže da je znao za postojanje “gay lobija” koji je  sastavljen od četvero, petero ljudi koji su pokušali utjecati na odluke Vatikana. U članku se navodi da je umirovljeni papa uspio “razbiti tu moćnu skupinu”.

Katolička crkva naime, ne posustaje pod pritiscima već se drži istine; suprostavljanja homoseksualnom činu u onoj mjeri koliko se suprostavljaju i svim drugim grijesima. Udruge za ljudska prava tako glasno govore kako u Vatikanu radi mnoštvo gay osoba, potpirujući razdor u Crkvi a sve se svodi na udruživanje lobija koji ima za cilj promijeniti dogme crkve i tako pokušati(naravno neuspješno) razoriti temelje katoličke vjere i morala. Šteta što ne vjeruju Isusu koji kaže – Ni vrata paklena neće je nadvladati!

>>>RAZOTKRIVANJE: 3 slučaja od prošlog tjedna koji pokazuju da HOMO LOBI manipulira medijskom slikom o Papi Franji!
Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.