fbpx
foto: wikimedia
+ AAA -

Austrijska mističarka svjedoči da je imala ukazanje trojice hrvatskih vojnika koji su joj govorili o Međugorju: ‘Od Boga je!’

Autor: Vjera

Maria Simma bila je austrijska mističarka, rođena 1915., a umrla 2004., a od svoje 25. godine počele su joj se javljati duše iz čistilišta koje su od nje tražile pomoć: svete mise i molitve za njihovo oslobođenje.

Misticizam Marie Simme poznat je u katoličkom svijetu, a njene poruke o važnosti molitvi za duše u čistilištu potaknule su milijune ljudi na pobožnosti prema dušama u čistilištu.

Kroz svoj put na zemlji Marija je imala potporu katoličkih svećenika i biskupa koji su je duhovno vodili kroz ovaj izvanredan dar milosti za cijeli svijet ,a koji su posjedovali i neki sveci i mistici poput recimo Padre Pija, ili svete Faustine Kowalske.


Upitana o istinitosti međugorskih ukazanja, Maria Simma rekla je: “Bila sam već tri puta, ali nisam išla saznati jesu li istinita ili ne.

Nedugo nakon početka ukazanja, u lipnju 1981., upitala sam jednu blaženu dušu u čistilištu jesu li istinita, i odgovor je bio ‘da’”.

Ukazala su mi se i tri pokojna hrvatska vojnika od kojih je jedan potvrdio da je Međugorje od Boga. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.