fbpx

(AUDIO) RAJKO BUNDALO: Ovako Sotona dobiva vlast nad bračnim parom i njegovim potomstvom

Autor: Vjera

Mnogi sudjeluju u sotonističkim činima u braku a da to ni ne znaju, evo o čemu je riječ

Ovo predavanje na temu bračne spolnosti, Rajka Bundala, poznatog glumca i obraćenika koji je dobio mnoge spoznaje o đavolskom uplitanju u rodove ljudi, trebali bi poslušati bračni parovi koji žele ići putem svetosti ali i oni bračni parovi koji ne znaju uzroke tame i nesreće u svojim brakovima. Bundalo naime otkriva da mnogi bračni paravi, vođeni đavlom kao učiteljom o spolnosti nerijetko izvršavaju sotonističke čini preko kojih sotona uzima vlast nad njihovim brakom ali i njihovim potomstvom. Upozorava da nismo svjesni svetosti bračnog čina pa ga tako oskvrnjujemo ni ne znajući da nam je Sotona učitelj  u tom svetom dijelu – ljudske spolnosti.

– Što posiješ to ćeš požnjeti. Đavao je svojim zamkama uspio postati učitelj nad svetim Božjim činom, gdje u zajedništvo dolazi muž, žena i Bog.

Bračna postelja je oltar Boga Oca i ona mora biti u dostojnu svjetlu. To nije soba da se pokazuje javnosti, to je soba intimnosti između muža, žene i Boga. Djeca izlaze iz te sobe, ali se više ne vraćaju u nju.

Čuvajte Božje svetište i sveti Božji bračni čin, NE pornografija to je ružna riječ koja izlazi od duha mržnje koji psuje sve svetinje, koji s bijesom izgovara sve ono što je sveto, jer ako taj duh uđe na sam izvor rađanja i kad učini opačinu tamo i svoj obred kada izvrši, tada dobija vlast nad bračnim parom i njegovim potomstvom – rekao je Bundalo u predavanju kojeg morate poslušati.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.