fbpx

(AUDIO) Doznaj zašto je Katolička crkva neuništiva!

Autor: Vjera

Uništiti Katoličku crkvu je ljudima nemoguće, i nikad neće moći biti moguće, a don Josip Radić otkriva i zašto

Sve sljedbe svijeta, sva masonerija, svi ateisti i agnostici, svi kršćani, svi nekršćani, svi fundamentalisti,  svi pogani, ali i svi katolici, vjernici i svećenici koji ju zlom i grijehom namjerno podrivaju i ruše, uništavaju i progone Katoličku crkvu.

Od prvog trena, od kamena temeljca postavljenog onda kada je Krist objavio Petru da je Stijena na kojoj će sagraditi Crkvu, pa sve do današnjeg dana, pakao mrzi Katoličku crkvu jer mrzi i želi uništiti samog Boga – Krista koji jest Crkva.

On je u Crkvi i Crkva u Njemu. Katolička crkva jedina je zapreka paklu jer je Krist jedini pobijedio pakao, ali i jedina meta paklu. Pakao ratuje i ratovat će, ali je neće nikad pobijediti. Svi je mrze i ranjavaju baš kao što su Krista mrzili i ranjavali. Kako su Krista ubili i razapeli, ubit će  i razapeti Katoličku crkvu. Pakao će misliti da je pobijedio.  A tada će Krist uskrsnuti svoje Tijelo, Crkvu i sve koji su u Njemu ostali i apsolutno i vječno trijumfirati te izvršiti što je Pisano. Dakle, Crkvu nije moguće uništiti. Moguće je jedino, po njoj se spasiti.

Poslušajte odličan nagovor don Josipa Radića na temu, Rat Pakla protiv Katoličke crkve i doznajte što jest Katolička crkva, zašto je neuništiva, i zašto osim po njoj, nema spasenja:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.