fbpx

APOKALIPSA SE BLIŽI: Ispunjena još neka biblijska proročanstva!

Autor: Vjera

U samo nekoliko mjeseci ostvarila se tri biblijska proročanstva?!

U zadnje vrijeme ostvaruju se neka biblijska proročanstva pa pojedini židovski starješine tvrde da Isus dolazi jako brzo. Međutim, s druge strane neki tvrde da ne dolazi Isus nego tek Antikrist koji će izazvati apokalipsu dok Isus dolazi tek nakon tog vremena.

Prvi znak je činjenica da je nakon 2 tisuće godina u rujnu ove godine u Svetoj Zemlji oteljena savršena crvena junica, bez mane a to prema židovskoj Bibliji znači da će se Židovi nakon 2000 godina vratiti u Izrael, sveti hram će biti ponovo izgrađen, (za Antikrista) milijarde ljudi će nestati sa zemlje tijekom narednih sedam godina zbog prirodnih katastrofa. Antikrist će ustati i vladati svijetom, a bitka Armagedon će početi u blizini Izraela. Nakon tih dana tame i velike patnje – dolazi Isus.


Prije nekog vremena ispunjeno je i proroštvo po starozavjetnom proroku Ezekielu koji je  prorokovao je da će Mrtvo more na kraju vremena biti puno riba odnosno da će pred kraj svijeta, slane vode ponovo biti pune života.

Prema Ezekielu 47: 8-9, “bit će vrlo velika mnoštva riba”.
Naime, razina Mrtvog Mora je viša od 400 metara ispod razine mora i predstavlja najnižu točku na Zemlji. Zbog preslanog okruženja,to je mjesto gdje ne obitavaju živa bića, osim nekih bakterija. Zato se tako i zove. Sada Mrtvo more oživljava, navodno su otkriveni izvori svježe vode i u njoj su se pojavile ribe.

 Noam Bedein, izraelski fotoreporte prošli je mjesec objavio slike živih stvorenja u malim ponikvama oko Mrtvog mora. On tvrdi da je na istom mjestu uočio i biljke.

– Ovo mjesto je prokleto u biblijskim vremenima, a sada možete tu doći i vidjeti ribe na mjestima gdje se voda povukla. O svemu tome pričao je Ezekiel – rekao je Bedein, a prenosi 24sata.hr

Noam Bedeim

Treća neobična pojava, odnosno treći znak da je kraj svijeta i dolazak Mesije blizu, je zmija koja je prošli tjedan ispuzala iz kamena na izraelskom Zidu plača i prekinula molitvu. Izazvala je paniku među vjernicima. Navodno je pokušala napasti goluba što neki tumače kao simbol da živimo u opasnim vremenima.
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.