fbpx
foto: wikimedia/Zeray

Ako nas ovo ne opomene, kako se mislimo izvući? Evo što se dogodilo narodu koji je ignorirao poruke Gospe

Autor: Vjera

A rekla je da poruke nisu samo za taj narod nego cijelom čovječanstvu

Počevši od 28. studenoga 1981., Blažena Djevica Marija (a kasnije i Isus) odlučila se u redovitim razmacima ukazivati ​​skupini tinejdžera u ruralnom selu Kibeha u Ruandi, dajući im hitne nebeske poruke koje su se namjeravale podijeliti diljem zemlje i cijelom svijetu. Zbog velike važnosti nebeskih poruka, Crkva je odmah počela istraživati ​​vidioce i poruke, a 29. lipnja 2001. mjesni je biskup formalno i službeno odobrio događaje koji se odnose na trojicu vidioca.

Na početku događaja sve početne poruke dolazile su od Djevice Marije i bile su pune njezine ljubavi prema svojoj djeci ovdje na Zemlji. U početku je sadržaj poruka često bio poučan, dajući duhovno vodstvo i vodstvo ljudima da žive pobožnije živote, pokaju se za svoje grijehe i odbace grešna iskušenja, kako bi se približili Bogu. Marijine upute za čovječanstvo uključivale su pozivanje svih da mole krunicu svaki dan kako bi se otjeralo zlo; i za sve ljude da otvore svoja srca jedni drugima i da pomažu jedni drugima.

Međutim, ubrzo su neke od poruka Djevice Marije počele sadržavati zastrašujuća predviđanja rata, katastrofa i korupcije s kojima će se svijet suočiti u nadolazećim godinama. Mladim vizionarima dala je zastrašujuće poglede u budućnost u kojoj će ljudskim srcima dominirati mržnja umjesto ljubavi, i gdje će planet biti razdiran vjerskim ratovima, propalim ekonomijama, kolapsom vlada i prirodnim katastrofama.


Genocid u Ruandi: 12 godina prije – vizije “rijeke krvi”

Ali među porukama poticaja na pokajanje i ljubav prema bližnjemu bila je jedna vrlo značajna poruka koja se činila najvažnijom od svih poruka Blažene Djevice. 1982. godine Blažena Djevica je posebno predvidjela užasni genocid koji se dogodio 1994. godine – 12 godina prije. >>>vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.