Abortirano dijete preživjelo u kanti za smeće! U Međugorju čuo glas o kojem govori cijelom svijetu…

Autor: Vjera

Bio je bačen u kantu za smeće, ali Gospa iz Međugorja već je tad imala plan...

U knjizi ‘Međugorsko čudo’ sestre Emmanuel, opisan je jedan slučaj abortiranog djeteta sa sretnim završetkom. Nakon prikazivanja filma o Međugorju prišao je predavačici Marcii jedan mladić i plačući ispričao: ‘Ja sam abortirano dijete. Kako sam ipak živ? Ne znam, ali bacili su me u kantu za smeće. Derao sam se iz svega glasa. Jedan čovjek je čuo moju vrisku… počeo tražiti… i otvorio kantu za smeće. Bio sam sav u krvi, ali živ. Posvojio me.

Rastao sam kod njega s njegovim prijateljima, sve samim muškarcima, jer je taj čovjek bio homoseksualac. Ni kao bebu, ni u cijelom mom djetinjstvu nikad me nije dodirnula, previla, nahranila ili čak zagrlila ni poljubila neka žena. Nisam znao za materinsku pažnju žene. Ja ne znam što je to majka. Rastao sam u takvoj sredini i sasvim prirodno, postao sam i sam homoseksualac. Počeo sam otkrivati Evanđelje preko članova anglikanske crkve… i odlučio postati svećenikom u toj crkvi. Na dan ređanja… svi se primakoše oltaru osim mene… Kao da su me neke ruke čvrsto držale i sprječavale da učinim i jedan korak naprijed. Nisam se zaredio… Večeras, gledajući vaš video (iz Međugorja), bio sam dirnut. Vidjevši one mlade ljude u ekstazi, jasno sam osjetio ženske ruke kako su me obujmile s ljubavlju, neopisivom ljubavlju. Jedna žena je bila iza mene, uvjeren sam u to. Očaran videom od kojeg nisam mogao odvojiti pogled, ponovno sam osjetio te ruke oko sebe. I to toliko jako da sam jedva mogao izdržati. Mislio sam da ću umrijeti od radosti. Cijelo mi je tijelo drhtalo. Plakao sam i plakao. Toplina i ljubav toga zagrljaja bili su takvi da sam se doslovno topio. Okrenuo sam se da vidim tko to stoji iza mene ali nije bilo nikoga. Tada začujem ženski glas kako mi govori: Dan, volim te i ti si moj sin. Prvi put u životu iskusio sam kako me grle ženske ruke. Našao sam svoju majku! Tada sam u jednom bljesku shvatio zašto nisam mogao pristupiti ređanju… To je bila Ona! (Marija). Ona me je u tome spriječila jer homoseksualnost nije od Boga, i morao sam se najprije osloboditi homoseksualnosti, pokajati se…’ Dok je Marcia slušala Danovu priču jedva je zadržavala suze. To dijete još nije izašlo iz majčine utrobe a već je postalo žrtvom… Žrtvom našeg društva. I bilo je dovoljno govoriti o Marijinim ukazanjima u Međugorju, da se on oslobodi strašnog plana koji mu je Sotona namijenio u životu… ‘Marcia, što moram učiniti da postanem katolik? – upita je Dan.

Danas San Francisco ima jednog katolika više. Marija je ovog dugo čekala, još od njegovog boravka u kanti za smeće. Da, čekala ga je da ga zagrli i da ga napokon pritisne na svoje majčinsko srce, tim više što se Dan sprema zarediti za katoličkog svećenika.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.