Zvali smo HDZ-ova župana Pauka. Nije htio komentirati optužbe Petrine da ga je pokrao sin

Autor: Dnevno

Šibenska policija, a i građani su na nogama zbog neugodne priče koja se  jučer pojavila u javnosti i izazvala dosta komentara. Naime, radi se o slučaju krađe velike količine novca iz “tatinog sefa”.
Podsjetimo, u nekoliko navrata policija je viđena tijekom ovog tjedna u užem centru Šibenika, a brojni građani dojavili su kako se pretražuju stanovi i da je do sada privedeno više osoba. Policija ne želi otkrivati detalje o ovoj akciji, a potvrđeno je tek da je akcija u tijeku. Iako se, naravno, ne precizira je li bila riječ o iznudi maloljetnika ili, kako nagađa portal Šibenik.in, kako je riječ o tome da se maloljetnik htio ‘svidjeti’ i na taj način pridobiti prijatelje, prilikom čega je svom ocu, navodno HDZ-ovom moćniku, ukrao čak 650 000 kuna.
Primoštenski načelnik Stipe Petrina na društvenim mrežama jasno je aludirao da se radi o sefu šibensko-kninskog župana Gorana Pauka, odnosno da je njega pokrao vlastiti sin. Kontaktirali smo i prozvanog župana Pauka da nam komentira te navode iprimoštenskog načelnika. U kratkom SMS-u odgovoru na naš upit šibenski župan Goran Pauk kratko je rekao da ne želi ništa komentirati na tu temu i da će sve komentare o slučaju dati šibenska policija kad završi obradu.

Stipe Petrina otkrio čiji je sin provalio u tatin sef i ukrao 650 000 kuna! Iznio i ozbiljne optužbe

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.