Foto: Luka Gerlanc/CROPIX

ZRAČNA LUKA ZADAR LAŽIRALA MILIJUNTU PUTNICU! Direktor ne vidi nikakav problem: ‘Mi smo to organizirali ovako i to je sve u redu’, Plenković slučajno bio u prolazu

Autor: L.B.

Zadarska zračna luka u utorak je proglasila svoju milijuntu ovogodišnju putnicu, a 23-godišnja Belgijka Julie Fisser, koja je sletjela na liniji Ryanaira FR6464 iz Bruxellesa, počastila se u tom povodu poklonima.

Dobila je prigodne poklone te dvije povratne karte prema odredištu prema svom izboru.

Međutim, u priči ne bi bilo ništa sporno da Julie doista jest milijunta ovogodišnja putnica Zračne luke Zadar. No, nije.

Neka druga osoba je trebala dobiti poklone

Milijunti putnik je zapravo neka druga osoba, a zračna luka izvela je ovaj potez i nagradila Belgijku jer se upravo tada u Zadru nalazio premijer Andrej Plenković u posjetu Studentskom domu i na sastanku s gradonačelnikom Brankom Dukićem te županom Božidarom Longinom, javlja Zadarski.hr

Portal piše kako se na službenoj internetskoj stranici zadarske zračne luke može vidjeti podatak prema kojem je do kraja rujna u Zemunik sletjelo
990.046 putnika, pa se pitaju je li moguće da je u tri dana listopada u Zadar sletjelo još skoro 10.000 putnika, unatoč činjenici da se u listopadu broj letova i putnika tradicionalno smanjuje.

‘Zar smo doček milijuntog putnika trebali organizirati u nedjelju navečer?’

Tako je zapravo izbor milijunte putnice, 23-godišnje Belgijke, bio samo predstava za javnost, kojom su se, kako se čini, u zračnoj luci samo željeli dodvoriti dodatno premijeru, što je direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić svojom izjavom i potvrdio. On, naime, uopće ne vidi problem u lažiranju milijuntog putnika.

“Radi se o obilježavanju dolaska milijuntog putnika, što je uvijek svojevrsno PR događanje. Je li to baš bio milijunti putnik? Ne, nije, ali mi smo to organizirali ovako i tu je sve u redu. Meni je, iskreno, jako drago što se sve to poklopilo s premijerovim dolaskom i ne vidim u tome neku veliku priču. Pa zar smo doček milijuntog putnika trebali organizirati u nedjelju navečer, kad je stvarno dosegnuta ta brojka?”, rekao je Klišmanić za Zadarski.hr.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.