Foto: Goran Mehkek / CROPIX

‘ZNATE LI VI SVOJ POSAO?’ Ne vjeruju što je napisao najbliži Milanovićev suradnik

Autor: Dnevno

Bivši ministar pravosuđa u SDP-ovoj vladi, Orsat Miljenić, dobar prijatelj Zorana Milanovića i njegov najbliži suradnik u kampanji za predsjednika, iznenadio je pratitelje svojom objavom na Twitteru.

“Dragi tviterasi, kamapnja je krenula pa nemojte zamjeriti sto cu biti manje aktivan na tviteru u budicem razdoblju”, s puno tipfelera napisao je Miljenić jer je očito već sada u velikoj gužvi.

Međutim, ta je objava iznenadila neke njegove korisnike koji se čude što se jedan od voditelja kampanje povlači s utjecajne društvene mreže.

“Kaj ne bi trebalo biti obrnuto? Vi bi fakat trebali na neki tečaj”, upitala je novinarka HRT-a, Maja Sever.




“U kampanji su i kandidat i šef kampanje obavezno na Twitteru, a strateški se dogovori tko još i zašto i kako se općenito komunicira. To što ste ovako ušli u launch kampanje bez paralelnog rada na svim platformama i s ovakvim tvitom je prvi minus, 2019. godina je”, napisala je jedna pratiteljica.

“Ne bi li trebalo biti obrnuto? U stilu kampanja je krenula i na twitteru?”, pita se druga.

“U kampanji je kandidat, a ne članovi stožera. Oni su tu da pomognu koliko mogu”, odgovorio im je Miljenić, davši naslutiti da će kampanja uvelike počivati na osobnim procjenama samog Milanovića.




 

 

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.