Znate li što je Hloverka zapovjedila kad je počela ‘Oluja’? Objavila je znakovitu fotografiju i otkrila uspomene na Oluju

Autor: Dnevno

Bivša glavna ravnateljica i urednica Hrvatske radiotelevizije Hloverka Novak-Srzić prigodnom fotografijom s pokojnim predsjednikom Franjom Tuđmanom prisjetila se početka “Oluje” i otkrila što je tada naredila.

“Jedna iz oslobođenog Knina… uspomene na današnji dan kad je Oluja u 5 ujutro krenula… spavala sam tu noć na HRT-u… čekala priopćenje Predsjednika kojim odmetnute Srbe poziva da ostanu u Hrvatskoj… točno u 5 ujutro dala sam zapovijed – pali odašiljače… nakon što smo emitirali priopćenje, oslobodilačka akcija je krenula… sutradan smo već slavili slobodu ✌️ sretan nam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan naših branitelja”, napisala je na Facebooku.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.