fbpx
FOTO: PU Vukovarsko-Srijemska

ZNA SE IME NOVOG ŠEFA: Važan ogranak hrvatske policije dobio novog ravnatelja, ima blagoslov ministra

Autor: Dnevno.hr

U četvrtak je u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio rješenje o imenovanju novom načelniku Anti Zovaku.

Milina je istaknuo kako je na njegov prijedlog ministar unutarnjih poslova Davor Božinović imenovao Antu Zovaka za načelnika ove policijske uprave te mu je na tome čestitao.

Glavni se ravnatelj policije ujedno i zahvalio dosadašnjem načelniku na suradnji u vrijeme njegovog mandata dok je ostalim članovima kolegija tom prilikom poručio: “Na vama je da i dalje punom energijom nastavite obavljati policijski posao i ostvarivati rezultate kojima se ponosimo na razini cijele Republike Hrvatske. Rezultati koje ste postigli u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj značajan je doprinos cjelokupnoj sigurnosti i to u svim segmentima”.


Inače, novoimenovani načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Ante Zovak je istaknuo kako su rezultati policijske uprave vukovarsko-srijemske dobri, a zahvaljujući upravo predanom radu za što je potrebno puno energije i znanja.

“I dalje ćemo svoju službu obavljati što je bolje moguće i nadam se da ćemo stanje sigurnosti podići na još višu razinu”, zaključio je načelnik Zovak.

Prema životopisu, načelnik Ante Zovak rođen 1964. u Vrbanji, oženjen i otac troje djece. Inženjer je elektrotehnike i diplomirani kriminalist, a u policiji je od 1991. godine. Neposredno prije preuzimanja nove dužnosti bio je voditelj Službe za javni red i sigurnost ove policijske uprave, a tokom svoje policijske karijere je rukovodio Policijskom upravom brodsko-posavskom od 2012. do 2017. godine te uspješno radio na gotovo svim segmentima policije.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.