Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Žestok napad Vedrane Rudan: ‘Moj Raspudiću, zašto nisi ostao idiot?’

Autor: Dnevno

Književnica i novinarka Vedrana Rudan, priključila se brojnim ženama koje je naljutilo, ali i razočaralo ponašanje Nina Raspudića u emisiji “Nedjeljom u 2”. Tim putem na svom se blogu osvrnula na gostovanje novog snagatora MOST-a kojeg je međuostalom nazvala idiotom.

“Njemu smeta što se po portalima i novinama objavljuju i neprimjerene fotografije njegove supruge, novopečene političarke, doktorice nauka Marije Selak-Raspudić. Suprug Raspudić je ogorčen što se dilaju fotke na kojima je Neovisna Kandidatkinja u visokom stupnju trudnoće. Na njima je gospođa debela i neprivlačna”, prenijela je njegove riječi .

“Bivši idiot, ponio se kao idiot. Bilo bi bolje da je ostao doma uz ženu koja je konačno vitka, lijepa i izgleda „normalno“. Bilo bi bolje i za nas i za nju i za budućeg neovisnog kandidata. Raspudiću! “Po mom mišljenju, vi ste samo najobičniji čovjek kakav može biti, samo što ste vrlo slabi i nimalo originalni.“ Tako govoraše knez Miškin, najpoznatiji idiot na svijetu. Moj Raspudiću, zašto nisi ostao idiot?”, nastavlja ona.

Osim tog gafa, Rudan tvrdi kako je Raspudić dugoočekivano osvježenje na političkoj sceni.

“Raspudić je visok, plećat, ima gustu kosu, nema trbušine…Ostali muškarci na hrvatskoj javnoj sceni su zadrigli, niski, ćelavi, debeli. U tom kontekstu je vijest da će se Raspudić uključiti u hrvatsku politiku pravo osvježenje. Kad ga usporedimo s Glasnovićem, primjerice, mi neke žene, ne možemo da ne odahnemo. U Sabor će ući Komad! Aleluja, aleluja”, uzvraća ona.

“A onda, a onda Raspudić otvori usta. Nisam čula sve što je rekao Stankoviću, ubiše me fraze, frazetine i suludi planovi, nešto mi je ipak zaparalo uši. Nisam im mogla vjerovati. Uši moje, čujete li ovo? Čule su”, zaključuje.

A čule su to i mnoge dame s hrvatske scene pa je tako Raspudić uspio ono što već neko vrijeme uspjelo nekom muškarcu, izazvao je gnjev žena diljem Hrvatske.




Raspudić jednom izjavom razbjesnio žene: ‘Proglasio se idiotom’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.