Foto: Screenshot

Zekanović izveo performans s transparentom, Grbin se ustao: ‘Hrvoje, boga ti tvoga, što se dogodilo?’

Autor: Dnevno.hr

Usred burnog poslijepodneva u Hrvatskom Saboru, oglasio se i Hrvoje Zekanović (HDS) i izveo performans s transparentom koji je razvio u sabornici, a na kojemu je ilustrirao, kako kaže, hrvatsku političku scenu.

Naravno, riječ je bila o provokaciji ljevice, budući je na stranu ljevice samo stavio fotografiju Zorana Milanovića: “Iza ovog gospodina je njegovih 11 mališana, na čelu s političkim patuljkom, kolegom Grbinom”.

“Poštovani kolega Grbin, nakon ovog derneka koji ste imali na Trgu svetog Marka, Hrvatska se pita kakva je politička scena. Evo, ja sam se malo potrudio, kao na satu likovnog. Ova narančasta linija u sredini predstavlja sredinu hrvatske političke scene. S desne strane, kao što vidite, blizu centra, nalazi se HDZ. Malo desnije od HDZ-a, naravno, nalazimo se mi iz HDS-a. Na samom kraju ovdje su kolege iz DP-a. A što je s ljevicom? Nema je na ovoj mapi. Međutim, ipak je ima, ali se moramo malo potruditi. Evo ih. Most su ove male zelene točkice.”, uzviknuo je Zekanović.

Foto: Screenshot

‘Hrvoje, boga ti tvoga, što se dogodilo?’

“Dakle, hrvatska je ljevica otišla krajnje ekstremno lijevo. A tko nju reprezentira? Zoki. Iza ovog gospodina je njegovih 11 mališana, na čelu s političkim patuljkom, kolegom Grbinom. Ovako danas izgleda politička scena u Hrvatskoj. Ekstremna ljevica, e, a gdje Most? Bravo. Nisam ga zaboravio”, provocirao je Zekanović, na što mu je Grbin odgovorio:

“Sjećam se jedne situacije od prije nekoliko mjeseci kada smo otkrili kako stanoviti Zoltan šalje poruke našem drugu Zekanoviću i priprema ga za raspravu. Do te razmjene poruka, Zekanović je bio duhovit. Vjerojatno je Zoltan nakon što je vidio da se to snimilo, prestao slati poruke. I Hrvoje, moram ti reći da si izgubio inspiraciju. Meni je doslovno bio užitak slušati tvoje napade, tvoje udarce, onako sportski, znaš. Trebalo se tu potruditi.

Ali Hrvoje, boga ti tvoga, što se dogodilo? K’o Boga te molim, odi Zoltanu i reci mu: ‘Oprosti mi, oprosti mi, oprosti mi, pomozi mi jer ovo što radim više nema smisla’. Ali mene samo još jedna stvar zanima: gdje si ti na toj traci? Nisam te vidio.”

“Vaši članovi znaju da ste predsjednik u ostavci. Kad vas nema, kolege se drže za glavu tko ih vodi, SDP ste pokopali”, uzvratio mu je Zekanović.
https://www.dnevno.hr/vijesti/totalni-kaos-u-saboru-grbinu-spominju-tatu-ovom-odgovoru-hdz-ovca-se-nije-nadao-2342525/
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.