Foto: Damjan Tadic / CROPIX

ZEKANOVIĆ BIJESAN: Nazvao Pupovca ‘Milodarom’! Je li ovo pravi razlog koalicije HDZ-a i SDSS-a?

Autor: Dnevno

Hrastov saborski zastupnik Hrvoje Zekanović izjavio je u srijedu kako svi šute o vandalskom napadu na njegovu kuću nakon što je koaliciju HDZ-a i SDSS-a nazvao srpsko-hrvatskom trgovačkom koalicijom jer su SDSS-ovci u petak napustili saborsku sjednicu u trenutku kad se glasovalo o popisu stanovništva. Zekanović tvrdi da je to ucjena koalicijskog partnera i premijera Andreja Plenkovića zahtjevom da predstavnici manjina u popisivanju sudjeluju razmjerno udjelu stanovništva.

“Gdje je kulminacija svega ovoga? Zbog toga što sam ja jasno rekao da se radi o srpsko-hrvatskoj trgovačkoj koaliciji sutradan ujutro se na moju obiteljsku kuću dogodio vandalski napad“, rekao je Zekanović, na čijim je vratima kuće u Šibeniku u subotu netko sprejem ispisao kukasti križ i slovo ‘U’. O tome, naglasio je, svi šute, uključujući zastupnike, dopredsjednika i predsjednika Sabora, ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i predsjednika Vlade.

“No, kad je u pitanju Pupovac kad ga netko pogodi kriškom limuna onda se svi dignu na zadnje noge te onda predsjednik Vlade i oporba brane Pupovca”, rekao je.

“Imamo shizofrenu situaciji gdje imamo lažnu desnicu koja se u svemu slaže s ljevicom, a to ćemo vidjeti večeras gdje će se vidjeti slaganje Plenkovićevog HDZ-a i Marasovog SDP-a po pitanju zakona o abortusu“, zaključio je Zekanović.

U nekoliko navrata je Pupovca nazivao “Milodar“, no nakon prigovora dijela zastupnika da time vrijeđa zastupnika ispričao se jer “govori brzo”, ali je u tome vidio i “interesantnu koincidenciju” s obzirom na milodare koje Pupovac, kaže, dobiva od Plenkovića za svoj list Novosti.

 

 




 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.