Foto: Pixabay/Ilustracija

Zbog 200 kuna PREMLATIO čovjeka! Pustili ga iz bolnice, zbog krvarenja PREMINUO u svojoj kući

Autor: Maja Štefanac

Kada se ljudski život izgubi zbog 200 kuna, na takvu strahotu teško je imati smislen komentar.

Prošle godine 9. lipnja oko 2 sata ujutro u Zagrebu, osumnjičeni 34-godišnjak se zajedno sa svojim prijateljem uputio na adresu oštećenika kako bi razgovarali o navodnom dugu od 200 kuna. Oštećenika je zatekao u društvu njegovih prijatelja, gdje je započeo verbalni sukob koji je završio u teški fizički obračun. Prema objavi DORH-a 34-godišnjak koji je došao po svoj dug, udario ga je šakom u glavu, nakon ćefa je oštećenik pao na leđa i udario glavom i tijelom u tlo te pritom zadobio ozljede u vidu krvnog podljeva kože glave, trupa i svih udova, te prijelom VI. do VIII. rebra lijevo s pomakom. Daljnji fizički napad na oštećenika su spriječile prisutne osobe.

“Istoga dana, u jutarnjim satima, oštećeniku je pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućnu njegu, no 13. lipnja 2020. preminuo je u obiteljskoj kući radi iskrvarenja do kojega je došlo zbog prijeloma rebara“, objavio je DORH.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1987.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom s posljedicom smrti, objavio je DORH.

 

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.