Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

ZAVRŠENA TALAČKA KRIZA U ZAGREBU: U Dugavama policija odvela muškarca koji je upao u stan bivšoj supruzi i djeci

Autor: Dnevno.hr

Drama u zagrebačkim Dugavama je završena nakon što su pripadnici specijalne policije upali u stan i odveli muškarca koji se tamo zatvorio i navodno prijetio.

Kako se neslužbeno doznaje, u stanu na petom katu nije bio sam.

Na teren su izašli policajci, Hitna pomoć i vatrogasci koji su pred zgradu došli s uskočnim jastukom.

Zatočio bivšu ženu i dvoje djece

Kako saznaje Dnevnik.hr, talačka drama trajala je oko četiri sata. Na petom katu zgrade, gdje je muškarac zatočio bivšu suprugu i dvoje djece, bili su pregovarač i specijalci.

Kako neslužbeno doznaju, radi se o muškarcu koji je već bio osuđen zbog nasilja u obitelji.

U stan je ušla i ekipa Hitne pomoći. Počinitelj je navodno stari znanac policije – upravo zbog obiteljskog nasilja neko je vrijeme proveo u zatvoru.

Dugave preplavile rotirke i specijalci

Podsjetimo, stanovnici Dugava bili su uznemireni jer je ovo naselje vrjvelo policijskim rotirkama i vatrogasnim kolima. Tamo su i specijalni policajci jer se prema neslužbenim informacijama radilo o talačkoj kritzi.




“Policija ima postupanje u Čalogovićevoj ulici, što znači da su policijski službenici trenutačno na terenu. S detaljima ćemo ići kasnije dok utvrdimo o čemu je točno riječ”, kazali su iz Policijske uprave zagrebačke, a isto su potvrdili i vatrogasci dodajući kako još ništa ne smiju komentirati.

U grupama na društvenim mrežama građani pišu da se netko zatvorio u stan s plinskom bocom, a navodno su tamo bili i neki članovi njegove obitelji.

“Priveli smo muškarca u policijske prostorije. Povrijeđenih srećom nema”, potvrdili su iz policije.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.