Zatvara se šoping centar u srcu Zagreba, kreću velike rasprodaje

Autor: Dnevno/Dr. K.

Iz Centra Kaptol iseljavaju se sve trgovine jer najesen kreće njegova obnova, javlja tportal. Vlasnik objekta, austrijska Supernova grupa, želi osvježiti njegov izgled te najavljuje bogatiju ponudu i sadržaj.

Zbog selidbe mnogi dućani imaju veliku rasprodaju uz sniženja i do 70 posto. U svojim lecima navode kako je to zbog zatvaranja centra, što je kod nekih izazvalo sumnju da je to najava njegova potpunog gašenja. Ali iz Supernove su to opovrgli.

“Namjera Supernova grupe je revitalizirati i preurediti Centar Kaptol kako bi zablistao u novom – osvježenom izdanju uz bogatiju ponudu i sadržaje. Uzimajući u obzir to da ćemo s radovima na renovaciji trgovačkog dijela Centra Kaptol startati tijekom jeseni 2019. godine, trenutno smo u procesu iseljavanja zakupnika” odgovorili su iz Supernove za tportal.

Austrijanci su preuzeli Kaptol prošle godine, kad su kupili još tri trgovačka objekta u Hrvatskoj – Branimir centar i Centar Cvjetni u Zagrebu te City Colosseum u Slavonskom Brodu. Tada nisu otkrili kolika je vrijednost akvizicije. Tom prilikom najavili su potpuni rebranding i promjenu modela poslovanja Centra Kaptol.

I dok će trgovački dio centra biti zatvoren, CineStarovo kino Kaptol Boutique & Cinema & Bar normalno će raditi i za vrijeme građevinskih radova, napomenuli su iz austrijske kompanije.

Autor:Dnevno/Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.