Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX/Ilustracija

ZAPOSLENIK ZAGREBAČKE BOLNICE DOBIO METAK U GLAVU! Hitno ga iz Bilogore prebacili u Zagreb: ‘Primio se za glavu i počeo zapomagati’

Autor: Dnevno.hr

U šumi na Bilogori, u blizini Bakovčica stradao je 26-godišnji lovac.

Naime, metak ga je pogodio u glavu, a prema prvim informacijama, izvan je životne opasnosti. Radi se o pridruženom članu Lovačkog društva Jelen Draganovec, a u lovu su sudjelovali brojni domaći, ali i lovci iz drugih društava, pa čak i iz Slovenije, piše Podravski list.

Kako je jedan od lovaca ispričao za spomenuti list, u jednom trenutku mladi se lovac primio za glavu i počeo zapomagati. Odmah su reagirali i odvezli ga u koprivničku bolnicu, odakle su ga ubrzo odvezli za Zagreb na operaciju.

‘Metak se razletio i dijelovi su ga pogodili u glavu’

“Najvjerojatnije je dobio rikošet. Kako je netko pucao blizu njega, metak se vjerojatno razletio i dijelovi su ga pogodili u glavu”, ispričao je dodavši da se događaj vodi kao nesretan slučaj.

Podravski neslužbeno doznaje da je u nesreći zadobio ozljedu oka i nosa.

Policija je obavljala očevid, a više će informacija biti poznato naknadno. Od članova Lovačkog društva doznalo se da se radi o djelatniku zagrebačke Vinogradske bolnice, koji je kod Bakovčica lovio zajedno s rođakom, također aktivnim lovcem. Lovom se bavi već nekoliko godina i ima iskustva, piše Podravski.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.