Foto: Unsplash, Ilustracija

ZAPALIO DŽOINT PA NOŽEM NAPAO DVIJE ŽENE! Bosanac ne mora u zatvor, razlog je bizaran

Autor: Dnevno.hr

Bizarna presuda stiže iz Švicarske.

Naime, Bosanac (38) koji živi u toj zemlji oslobođen krivnje nakon što je popušio dva džointa te nožem napao suprugu i slučajnu prolaznicu, javlja Oslobođenje.

Saznaje se da ga je sud oslobodio jer je bio pod utjecajem trave te se ničega ne sjeća. Ipak, morat će na liječenje od ovisnosti, javljaju švicarski mediji.

Sve je, navodno, zaboravio

Što se zapravo dogodilo? U gradu Solothurnu na sjeverozapadu Švicarske u veljači 2021. godine spomenuti je državljanin BiH vratio se s posla, a zatim popušio dva džointa. Nakon toga je, kako navodi, izgubio kontrolu nad sobom i ne sjeća se što je učinio.

Švicarski mediji prepričavaju da je odjednom nožem napao suprugu i nekoliko puta je ubo u leđa. Ona je uspjela pobjeći na ulicu, a on ju je slijedio. U trenutku kad su izašli na ulicu, naišla je prolaznica koja ih je pokušala razdvojiti, a muškarac je napao i nju – ubo ju je u bedro i u glavu.

Na koncu, žene su završile u bolnici, a njihove ozljede nisu bile teške. Supruga nije podnijela kaznenu prijavu, ali prolaznica jest. Međutim, kako je napadač proglašen neubrojivim, ona neće dobiti nikakvu odštetu. Napadač će ići na liječenje od ovisnosti. Također, u zaključku sudske odluke stoji da nije bilo moguće utvrditi namjeru da ubije ženu.

Čudan slučaj.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.