Foto: Facebook

‘ZALJUBLJENA JE U OČUHA, IMALA JE 72 PARTNERA’ Mamu Lidiju nije stid reći sve o kćeri Slavici: ‘Jednom me ubola nožem u oko, evo ožiljka’

Autor: D.V

“Kad njoj padne roleta ona samo mlati. I mene je napadala prije, jednom me je ubola nožem u oko. Evo još uvijek imam ožiljak na oku. Ne smijem se miješati jer ona kad ima takav napad se skroz pogubi”, ispričala je majka Slavice Đilas, mlade žene koja je brutalno pretukla svoju kćerkicu, a jeziv video nasilja obišao je regiju.

27-godišnja Beograđanka danas će biti ispitana u Tužiteljstvu Srbije, a njezina je majka Lidija (49), koja je snimila premlaćivanje djeteta, medijima otkrila šokantne detalje o karakteru svoje kćeri.

“Dva puta ju je uhvatila. Ja sam je spasila, ali treći put je skočila i rekla mi je: ‘Ja bijem svoje dijete, ne bijem tvoje!'”, tvrdi Lidija koja joj je navodno rekla da popije lijek za smirenje, no nasilnica je to odbila.


Imala je 72 partnera

Dok je nemilosrdno tukla jadnu djevojčicu koja više nije imala snage ni plakati, Slavica je vikala: “Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana”. Majka je medijima otkrila kako je spomenuti Zoran njezin muž koji je trenutačno u pritvoru zbog obiteljskog nasilja.

“Slavica je zaljubljena u svog očuha. Rekla mi je da neću ja biti s njim nego ona, da će mi namjestiti. Ona je psihički bolesnik”, govori Lidija pa nastavlja šokirati.

“Koliko ja znam, imala je 72 partnera”, dodaje majka koja ipak nije znala odgovoriti na pitanje novinara da li se njezina kćer u Beogradu bavila prostitucijom, ali zna da Slavičin sadašnji muž, Prvoslav Pajić (68) koji je 40 godina stariji od nje, nije otac trogodišnje djevojčice i dječaka starog samo 15 mjeseci.

“Supruga nije jako tukla dijete. To joj je majka smjestila jer je svjedočila da ju Zoran tukao Lidiju. Samo želim vidjeti djecu i da budu sa mnom, od jučer nisam stavio kruh u usta”, kratko je komentirao Pajić.

Smatra se nevinom

Slavica je također novinarima rekla da joj je “sve majka smjestila” te da ju je Lidija natjerala da mlati djevojčicu pod prijetnjom da će ubiti njenog sina.

“Ja sam nevina”, poručila je 27-godišnjakinja koju mještani često viđaju kako prosi s djecom.
Djecu je nakon širenja snimke oduzeo Centar za socijalnu skrb i srećom nemaju nikakvih povreda.

Autor:D.V
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.