Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, Ilustracija

ZADOBIO STRAVIČNE OPEKLINE: Noćas se u Zadru zapalila jedrilica, vlasnik teško ozlijeđen

Autor: Dnevno.hr

Kako javlja PU zadarska, policijski službenici, u suradnji s protupožarnim inspektorom, završili su očevid požara, koji je noćas, 10. listopada oko 04.00 sati izbio na plovilu 62-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Naime, po zaprimljenoj dojavi policijski službenici te pripadnici JVP Zadar su po dolasku na mjesto događaja, zajedno s još jednim stranim državljaninom, iz plovila zahvaćenog požarom izvukli ozlijeđenog vlasnika, nakon čega je kolima HMP Zadar prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio opekline po cijelom tijelu te se radi o teškim tjelesnim ozljedama.

Prema rezultatima očevida utvrđeno je kako je do požara došlo u kabini plovila, uslijed prijenosa topline grijaćeg tijela na dijelove drvene konstrukcije plovila te na odjevne predmete vlasnika. Uslijed požara unutrašnjost plovila djelomično je nagorijela.

Nastala materijalna šteta biti će utvrđena naknadno.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.