Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

ZADNJI SU DANI BABLJEG LJETA! Mislili ste u šetnju? EVO ŠTO VAS OČEKUJE

Autor: Dnevno

U Hrvatskoj će u nedjelju prevladavati pretežno sunčano vrijeme, a ujutro u nizinama i kotlinama unutrašnjosti moguća je kratkotrajna magla, prognoza je Državnog hidrometeoriloškog zavoda (DHMZ).

Navečer na sjevernom Jadranu porast će naoblaka uz malu mogućnost za kišu.

Vjetar će u većini krajeva biti slab, na Jadranu još ujutro do umjerena bura zatim zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka bit će od 21 do 26 na kopnu te između 26 i 30 Celzijevih stupnjeva na moru i u unutrašnjosti Dalmacije.

ZBOG MAGLE SLABIJA VIDLJIVOST

Zbog magle koja u nedjelju ujutro mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti Hrvatske, iz Hrvatskog autokluba (HAK) vozače pozivaju na oprez.

Upozoravaju i kako su zatvorene državne ceste DC1 u Jastrebarskom, DC2 Osijek-Bizovac, DC6 Stative-Borlin, DC8 kod Ploča na dionici Baćina-Čeveljuša te DC38 Brestovac-Pleternica.




Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom prometu.

U prekidu je brzobrodska linija Split-Hvar, zbog tehničkih problema.

Trajekti i ostali katamarani plove prema plovidbenom redu.




Trenutačno željeznički putnički prijevoz teče uglavnom redovito.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.