Foto: Pixabay, Guliver Images

ZA PET NOĆENJA U SPLITU TRAŽE 188.008 KUNA! Gospodo, imamo pobjednike sezone: Toliko smo zabezeknuti da ne možemo smisliti naslov

Autor: Ivana Jurišić

Da su neki turistički radnici u Hrvatskoj izgubili dodir sa stvarnošću, to je već svima jasno, ali ova tri primjera koja smo pronašli u Splitu pokazuju kako se u Hrvatskoj stvarno svatko može baviti turizmom.

Tako vlasnik jednog apartmana traži nevjerojatnih 150.149 kuna za 5 dana noćenja u apartmanu s jednom spavaćom sobom i kaučom na rasklapanje.

Stan je, moramo priznati lijepo uređen, za razliku od drugog primjera u kojem vlasnik za 5 noćenja za 5 noćenja traži 188.088 kune.

Ovaj apartman istina ima jednu spavaću sobu više, ali i s dvije sobe teško da će naći turista koji će htjeti platiti tu cijenu. Ako želite stan bez spavaće sobe, ali ipak s krevetom, 5 dana tog zadovoljstva u Splitu ćete platiti više od 77 tisuća kuna.

‘U Trumpa’ je jeftinije

U istom razdoblju ćete 5 dana u Trumpovom hotelu u New Yorku, dvosobni apartman s pogledom na Central Park platiti ćete ‘samo’ 118.000 kuna.

U Trumpovom hotelu za 118 tisuća kuna dobijete dvije spavaće sobe s dvije luksuzne kupaonice i prekrasan i prostran odvojeni dnevni boravak koji uključuje blagovaonicu sa stolom za blagovanje i stolicama, spektakularnim ručno izrađenim Schonbek kristalnim lusterom i plišanim baršunastim kaučem na razvlačenje veličine queen size.




Za vašu udobnost i praktičnost, apartman s dvije spavaće sobe također ima 55-inčni HDTV s ravnim ekranom i Blu-ray playerom, priključnu stanicu za iPod i potpuno opremljenu kuhinju s aparatima tvrtke Sub-Zero. Svi gosti uživaju puni pristup klubu zdravlja i toplicama, kao i uslugama osobnog slugw. Apartman će također samo za vas očistiti dva puta dnevno.

U Splitu za taj novac dobijete mikrovalnu pećnicu i toaletni papir.

I ne zaboravimo i pogled na grad, jer nema Splita do Splita.




 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.