fbpx
Screenshot

Osiguravajuće društvo Pelješkog mosta sklopilo novu suradnju u području komunikacija

Autor: Dnevno

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group i agencija za odnose s javnošću, Komunikacijski laboratorij, potpisali su ugovor o suradnji na području komunikacijskih aktivnosti.

Wiener osiguranje VIG u 2018. godini pozicioniralo se prema premijskom rezultatu kao četvrto osiguranje na hrvatskom tržištu (bez zaračunate EU premije), a u području  životnih osiguranja drugi su osiguratelj u Hrvatskoj. Snažan rast bilježe i u korporativnom segmentu osiguranja, gdje vrlo ponosno ističu činjenicu da su osiguratelj izgradnje Pelješkog mosta, najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj.

2017. godine Wiener je osvojio prestižnu nagradu “Zlatna kuna” kao najbolje osigurateljno društvo po izboru Hrvatske gospodarske komore. Strateški partner Wiener osiguranja VIG je Erste banka, a u svibnju prošle godine Društvu je pripojen i banko osiguratelj Erste osiguranje. Hrvatska je za Vienna Insurance Group jedno od strateških tržišta na kojima planiraju značajan rast.

Osim promicanja osigurateljne kulture na domaćem tržištu, Wiener prepoznaje i važnost svog utjecaja na društvo, okoliš i gospodarstvo te je i u 2018. nastavio s angažmanom na brojnim projektima društveno odgovornog poslovanja. Kao najistaknutije, izdvajaju nacionalnu akciju pošumljavanja „Boranka“, suradnju s udrugom „CRVENI NOSOVI klaunovidoktori“ te projekt „(O)siguran online“ koji se bavi pitanjima online sigurnosti djece. 

Na gotovo 90 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, Wiener osiguranje trenutno broji gotovo 700 zaposlenika. Od ukupnog broja zaposlenih njih 66% čine žene, dok se na upravljačkim pozicijama nalazi čak 53 % žena, počevši s Upravom na čijem čelu je Jasminka Horvat Martinović.

„Drago nam je da smo počeli dugoročnu suradnju s Komunikacijskim laboratorijem u godini kada obilježavamo 20 godina poslovanja. Vjerujemo da će njihovi savjeti i stručnost doprinijeti ostvarivanju poslovnih ciljeva, ali i izgradnji odnosa te otvorenoj komunikaciji s nama važnim dionicima.“, izjavila je Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja VIG.

„Ponosni smo na suradnju s Wiener osiguranjem, naša zadaća prije svega bit će izgradnja odnosa, svakako veselimo se realizaciji svih komunikacijskih aktivnosti osobito u ovoj slavljeničkoj godini za Wiener osiguranje VIG.“, istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorica PR agencije Komunikacijski laboratorij.

 
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.