Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Vulin otkrio odakle najveće zlo stiže u Srbiju: Nije im bez razloga Vučić objavio rat!

Autor: Daniel Radman

Srpski ministar unutarnjih Aleksnadar Vulin izjavio je kako najveći dio zla koji dolazi u Srbiju stiže iz Crne Gore.

Govorio je o organiziranom kriminalu, a posebno je naglasio ‘kavčanski’ i ‘škaljarski’ klan. Odmah se ogradio i dodao kako u ‘konkurenciji’ nisu albanski klanovi.

“Kosovo i Metohija su dio Srbije, pa ne računam ‘šiptarske’ klanove. Količina novca koji crnogorski klanovi generiraju je toliko velika da ovdje lako nalaze vojnike”, smatra Vulin.

No, unatoč brojnim mafijaškim ubojstvima koja su se protekle godine dogodila u Srbiji, Vulin smatra da su stvari po kontrolom.

“Država se bori. Predsjednik Aleksandar Vučić ništa ne govori uzalud, zato ga slušajte. Nije on bez razloga prije nekoliko mjeseci objavio rat mafiji“, naglasio je.

Koliko obožava svog predsjednika, govori i iduća izjava. Iako (formalno) nisu u istim strankama, jasno je da u Vučiću vidi svog šefa.

“Moram se zahvaliti predsjedniku Vučiću, kada je takav vrhovni komandant, nije teško biti ministar policije“, ocijenio je borbeni ministar.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.