Ilustracija, Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

VJETAR ZATVORIO DIONICU A1: U prekidu i trajekta linija Lopar-Valbiska

Autor: Dnevno

Zbog vjetra za sve skupine vozila zatvorena je dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27.

Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3),

Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene; državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i Paški most, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 9 sati.

Na Mostu dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku i dionici Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionici Jadranske magistrale (DC8) Senj-Karlobag, brzoj cesti Draga-Šmrika (A7) i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

U prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu, izvijestio je HAK.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.