yt

(VIDEO) Žena iz talijanske bolnice snimila prazne hodnike i tvrdi: ‘Sve je prevara!’

Autor: Dnevno

Na društvenim mrežama pojavio se video žene  iz Bologne u Italiji koja je ušla u bolnicu St. Orsola  kako bi ‘dokazala kako u Italiji nema bolesnih kako to svi drugi govore’ i kako ‘nije istina da su bolnice pune zaraženih’

Po posljednjim podacima u Italiji je 97 689 zaraženih koronavirusom, a 10 779 osoba je preminulo od istog.

Prije tjedan dana iz navedene bolnice su izvijestili kako je ista spremna za veći prihvat pacijenata oboljelih od koronavirusa, ali i kako je bolnica uspostavila normalan način rada.

Nema zadržavanja na hodnicima, nema nepotrebnih dolazaka kao ni zahvata, ali bolnica radi, prilagođeno uvjetima i nažalost, puna je pacijenata zaraženih koronavirusom, a gospođa koja je snimala bolnici iznutra i izvana može biti sretna što nije srela te pacijente.

Bilo bi pametnije da je poslušala savjete, te kao i većina ostala doma i pustila liječnike da rade svoj posao i pomažu onima kojima je to najpotrebnije.

U idućem videu možete vidjeti bolnicu kako je izgledala prije tjedan dana kad se pripremala na prihvat većeg broja zaraženih koronavirusom.




O zajedničkim naporima u borbi protiv ovog virusa, kao i pripreme bolnice za prihvat još većeg broja zaraženih, ali i nastavak rada bolnice, oglasila se i ravnateljica iste.

Na tom videu jasno je vidljivo kako hodnicima ne hoda velik broj pacijenata, već se svi drže pravila o spriječavanju širenja infekcije ovim virusom.

Vidljivo je ipak kako su sobe pune pacijenata zaraženih koronavirusom, kako se sve sobe prate i putem monitora, a kako bi se što više spriječio kontakt sa zaraženima dok im se istovremeno pruža najbolja moguća skrb.




Ovo je snimila gospođa živi u Bologni, a koja na svom Facebook profilu tvrdi kako Italija nije rekla niti istinu o broju preminulih, za koje ona smatra da su uistinu daleko manji od onih koje donose službeni podaci.

Gospođa uistinu jest snimila dio bolnice St. Orsola u Bologni, on već po samim komentarima ispod objavljenih videa može se vidjeti koliko je razljutila ostale građane koji su joj između ostalog savjetovali da bi joj bilo pametnije da je ostala doma.

Na dijelovima videa naravno vide se i ostali pacijenti, s obzirom da je bolnica krenula s kakvim takvim normalnim radom, odnosno u mogućnosti je primiti i one pacijente koji nisu zaraženi koronavirusom, dok na hodnicima bolnice vidimo i ono što smo vidjeli u prethodnim videima – pridržavanje uputa o spriječavanju širenja zaraze. Sobe ili baš samih prostorija hitne ne vidimo u njenim videima.

U iduća dva videa prenosimo stvarno stanje u bolnicama u Italiji. Mnogi očito ne vjeruju dok ne vide ono najgore, stoga vam moramo napomenuti kako idući sadržaji nisu nimalo uljepšani, vrata ispred soba pacijenata nisu zatvorena, a ono što se događa iza njih je izrazito uznemirujuće.

SVIJET: Najtragičniji vikend u Španjolskoj, preminulo 838 ljudi. U Americi umrlo dijete mlađe od jedne godine

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.