Srdjan Ilic/PIXSELL

(VIDEO) VUČIĆ KAO TITO: Djeca mu pjevala za rođendan. Sve je prenijela nacionalna televizija! ‘Ova djeca jako vole Srbiju!’

Autor: Maja Štefanac

Djeca s Kosova, iz Gračanice nedaleko Prištine, pjesmom, tortom i čestitkom obilježila su rođendan srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Naime, snimka gdje djeca pjevaju Vučiću objavljena je u dnevniku televizije s nacionalnom koncesijom – televizije Pink, piše Nova.rs.

Ovakvom predivnom dječjom gestom, Vučić se odmah pohvalio na Instagramu: “Najljepšu tortu i poklone, uz moje najbliže, donijela su mi djeca s Kosova i Metohije. Ovi anđeli sa svojim roditeljima žive u Gračanici i vole Srbiju beskrajno mnogo. Hvala im na divnoj pjesmi i velikom srcu”, napisao je Vučić na svom Instagram profilu “budućnostsrbijeav”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.