(VIDEO) VOZITI 200 PO SPLITU JE OK: Splićanin (19) koji je divljao motorom izašao iz zatvora i snimio video: Nije se opametio!

Autor: Dnevno

Splićanin Adrian Petričević (19) izašao je iz zatvora nakon što odslužio kaznu zatvora od mjesec dana gdje je završio zbog objesne vožnje motociklom kroz Split koju je i snimio. Napravio je preko 80 prometnih prekršaja, divljački vozio na zadnjem kotaču, prolazio kroz crveno-popis je dug.

(VIDEO) Besramno divljanje po Splitu! Sve je snimao, napravio 80 prekršaja! Ovo je čovjek koji bi jednog dana mogao ubiti sebe ili nekog drugog!

Sada je ovaj mladac snimio i video za you tube u kojem opravdava svoju krajnje opasnu vožnju. S obzirom na ono što se može čuti, čini se da Petričević nije naučio lekciju. Naime, pokušao je objasniti svojoj publici koja broji preko 20 tisuća da njegova vožnja zapravo uopće nije bila tako nesmotrena, a poslužio se i manipulacijama kao što su: ” nadrljao sam zbog video, a prije toga sam ih objavio 500 na instagramu i nikad ništa nije bilo… ali eto dogodi se”. Dakle, ne shvaća da je ugrozio tuđe živote uključujući i svoj. Nadodao je da se i drugi tako voze, ako ne i gore. Nastavio je objašnjavati da je njegov motor predviđen za takve brzine i da zbog velikih kočnica koči puno bolje nego neki auto pri brzini od 100.

“U zadnjih pet godina i tko zna koliko kilometara, nisam nijednom napravio prometnu niti s motorom niti autom. Mislim da to nije nikakva slučajnost, nego imam neku sposobnost za predviđanje situacija i izbjegavanje rizika”, priča Adrian.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.