(VIDEO) URNEBESNO Predizborni spot Vučića: ‘Ako ne glasate za SNS pojest će vas dinosaur!’

Autor: dnevno

Parlamentarni i općinski izbori u Srbiji održat će se u nedjelju, 21. lipnja, s desničarskom Srpskom naprednom strankom (SNS) kao jasnim favoritom.

Dio opozicije bojkotira izbore, kritičari optužuju srpskog predsjednika Aleksandra Vučića da je represijom i zloupotrebom vlasti eliminirao mogućnost slobodnih izbora, a jučer se u medijima pojavio prilično bizaran predizborni spot SNS-a.

U njemu glavni akter ne izlazi na izbore, ne daje glas Vučićevoj stranci i tako pokreće katastrofični slijed događaja.

“Kada listi ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu’ nedostaje glas sve opozicijske stranke mogu formirati koaliciju. Kada ujedinjena oporba preuzme vlast ekonomija propada. Kada ekonomija propadne, gubite posao…”, može se, između ostalog, čuti u spotu.

Vučićev nesuđeni glasač u konačnici shvaća da je “napravio veliku pogrešku” te mu ne preostaje ništa drugo nego da napravi vremepolov i vrati se u prošlost kako bi ju ispravio. No, vraća se predaleko u prošlost te ga ondje – pojede dinosaur.

“Zašto biste htjeli da vas pojede dinosaur? Nemojte ostati u prošlosti, glasajte za budućnost!”, poruka je s kraja videa.




Autor:dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.