(VIDEO) UMALO SLETJELA U MORE, TRESE SE OD ŠOKA: Oglasio se i suprug, njegova reakcija je za pamćenje!

Autor: Dnevno

Jutros u Zadru došlo je do neobične prometne nesreće. Automobil je doslovno visio iznad mora, a morali su intervenirati i vatrogasci.

Jutro sigurno nije dobro počelo za vozačicu Nissana. Na okuci u uvali Draženica izgubila je kontrolu nad vozilom i u pokušaju da ispravi volan skoro završila u moru, na drvenom mulu.

Automobil se zaustavio tako da nije pao. Pozvani su spasioci.

Uslijedila je spektakularna akcija spašavanja i brza intervencija zadarskih vatrogasaca u kojoj je spriječeno da žena i vozilo od padnu u more na Trpimirovoj obali u blizini Staračkog doma, piše HR Zadar.

Žena je sjedila u automobilu i prepustila profesionalcima da obave svoj posao.




U 20-tak minuta vatrogasci odradili sve. Osigurali automobil postavivši potporanj u more, a potom i kroz prozorske otvore provukli sajlu i zakačili je za kran dizalice te tako stabilizirali automobil.

Nakon toga žena je izašla iz vozila. Kratko se zadržala u vozilu Hitne pomoći, na preventivnom pregledu. No kad je izašla u više je navrata ponovila: “Sva se tresem, još me drži!” Kako se i ne bi tresla nakon onoga što je proživjela ovo maglovito jutro u Drošanjici.

Suprug je na kraju akcije spašavanja na novinarsko pitanje o tome što se dogodilo, odgovorio: “A, ništa žena je krivo parkirala!!”




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.