Foto: Screenshot/YouTube/Kosovo online

(VIDEO) ‘SRBI SU POZNATI PO MIROLJUBIVOSTI!’ Tisuće ljudi okupilo se na Kosovu, razvijena zastava od 250 metara: ‘Neka prosvjed bude miran’

Autor: I.G.

Nekoliko tisuća Srba okupilo se u srijedu ispred zgrade općine Zvečan, ispred koje i dalje stoje vojnici KFOR-a i pripadnici Specijalne kosovske policije.

Kako javlja reporter Kosova Online, u Zvečanu je trenutno najveći broj okupljenih Srba do sada. Broj specijalaca i oklopnih vozila kosovske policije od jutros je povećan, a napetosti su velike.

Oko općinske zgrade pripadnici KFOR-a postavili su nekoliko pojaseva bodljikave žice.

S druge strane, okupljeni građani razvili su srpsku zastavu dugu 250 metara.




Bivši predsjednik Skupštine općine Zvečan Srđan Milosavljević prilikom otkrivanja srpske trobojke ponovno je pozvao na mirne proteste jer je, kako je naveo, srpski narod poznat po miroljubivosti.

Milosavljević je ponovio zahtjeve Srba da se specijalne jedinice policije povuku sa sjevera i da se građanima koji su zaposleni omogući pristup objektu, kao i da se puste dvojica Srba koji su u ponedjeljak uhićeni.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.