Foto: Screenshot/YouTube

(VIDEO) SRAMOTAN NAPAD NA TURISTA NA HVARU: ‘Vozi, ajde! Prebit ću ga!’ Zbunjenog turista zalio kantom vode i potom fizički napao!

Autor: L.B.

U Facebook grupi Split i oko Splita pojavila se snimka s Hvara na kojoj se može vidjeti kako lokalac usnulog turista koji bezbrižno leži na zidiću zalijeva punom kantom vode, nakon čega ga i fizički napada.

Opuštanje i ‘siesta’ bezbrižnog turista naprasno je tako prekinuta bijesom otočanina koji ga je bez ikakvog upozorenja zalio vodom od glave do pete.

Uz to, dobio je i prijetnje te unošenje u lice te naredbu da odmah ode, uz riječi: ‘Vozi, ajde…’ pritom ga usmjeravajući prstom.

‘Prebit ću ga, prebit ću ga!’

Drugi je čovjek sve snimao i prevodio, a kad ih je turist pitao o čemu se radi te zašto ga tjeraju, ovaj koji ga je polio vodom, sa sunčanim naočalama, lancem oko vrata i šarenim hlačama, ga je odgurnuo.

‘Prebit ću ga, prebit ću ga’, rekao je potom, nakon čega se snimka prekida.

Iz policije su za Morski.hr rekli kako nisu imali novijih prijava o nasilničkom ponašanju te kako ovaj događaj najvjerojatnije datira iz 2017. godine.

“Policijska postaja Hvar tokom protekla 24 sata nije zaprimila dojavu niti je postupala po predmetnom događaju. Prema početnim informacijama kojima raspolažemo predmetni događaj se odvio u ljeto 2017.godine, a na okolnosti događaja izvršiti ćemo dodatne provjere”, kazali su iz policije.




Video pogledajte ispod.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.