Screeshot/Youtube

(VIDEO) ŠOK U NJEMAČKOJ! Ubio ga mačem jer je mislio da je on otkrio njegovu tajnu

Autor: Dnevno

Policija vjeruje kako je tražitelj azila iz Jordana Issa Mohammed (28), koji je tvrdio da je Sirijac, mačem je sasjekao i ubio svog bivšeg cimera Wilhelma L. (36) nasred ulice u Stuttgartu, prenosi 24 sata.

Razlog ubojstva je taj što je mislio da je Wilhelm vlastima prijavio istinu o njegovu porijeklu. Naime, Mohammed je posljednje četiri godine živio u Njemačkoj predstavljajući se kao izbjeglica iz Sirije da bi dobio državnu pomoć, a zapravo je iz relativno mirnog Jordana.

Mohammedov brat rekao je kako je on napustio Jordan 2014. odakle je otišao u Tursku gdje je nabavio lažnu sirijsku putovnicu. “Ukrcao se na brod u kojem je prešao Sredozemlje. Stigao je u Grčku, a u veljači 2015. javio nam je kako se dokopao Njemačke. Oženio se s Arapkinjom u Njemačkoj ali nakon pola godine shvatio je da je ona već bila udana te da očekuje blizance koji nisu njegovi”, kaže brat.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.