(VIDEO) ŠKORO UPRAVO DAO NOVO OBEĆANJE: Ovo je poruka mladima, mislite li da će ih ovo motivirati za izlazak na izbore?

Autor: Dnevno

Komičar Željko Pervan snimio je još jedan video za kampanju Miroslava Škore, njegova prijatelja i predsjedničkog kandidata. Čini se da je osnovna poruka digitalizacija izbornog sustava, prvenstveno ciljajući na mlade ljude kojima se možda i ne da odlaziti na biralište.

U videu na Youtubeu pod naslovom “Ustani, bane, sad il’ nikada!” Pervan budi mamurnog mladića pjevajući Škorinu pjesmu “Milo moje” i tjera ga da ide na glasanje. – Ako za pravog glasaš, bane, za Miru, nećeš više trebati putovati autobusom, nego samo mobitelom glasaš. Ovo je napravljeno da samo vojska glasa, stranačka – kaže Pervan u videu mladiću.

Škoro i Pervan već su snimili slične promotivne videe za Škorinu kampanju, a u jednom od njih pojavljuje se i voditelj Bujice Velimir Bujanec.

 

 

 




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.