MUP Srbije

VIDEO: Pukao lanac prostitucije. Svodnike iznenadili tijekom noći, u zatvor privedeni u gaćama!

Autor: Dnevno

U velikoj policijskoj akciji u Beogradu tijekom noći uhićeno je devet osoba zbog ‘osnovanje sumnje da su kao članovi ogranizirane kriminalne grupe izvršili krivična djela u vezi s posredovanjem u vršenju prostitucije‘, javlja tamošnji MUP.

Prvookrivljeni 38-godišnjak tereti se da je organizirao i osiguravao praktički sve, od djevojaka do stanova u kojima su one pružale usluge, a kontrolirao je i dolazak klijenata te prijevoz i predaju djevojaka koje su se prostituirale s klijentima.

Osim njega, uhićeno je još osam osoba u dobi između 22 i 48 godina.

Policija im je banula tijekom noći, a beogradski mediji naglašavaju kako su neki svodnici uhićeni doslovno u gaćama.

Kriminalci su, prema sumnjama policije, u razdoblju od lipnja 2019. do kraja svibnja pronalazili i angažirali djevojke radi pružanja seksualnih usluga te uzeli u zakup stanove na području Beograda.

Također, organizirali su i oglašavanje prostitucije, a morat će iznijeti svoju obranu i zbog ‘navođenja ženskih osoba da se bave prostitucijom’.




HRVATSKE PROSTITUTKE ZA DNEVNO OTKRILE NOVE TARIFE: Seks nikad nije bio dostupniji!

PROSTITUKA IZ ZAGREBA: Ovako izgleda seks s mušterijom u doba korone! Imaju ‘poseban’ zahtjev!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.