(VIDEO) Pucnjava u crkvi u Teksasu direktno prenošena na You Tube-u: ‘Izvadio je sačmaricu i počeo pucati, najmanje dvoje mrtvih’!

Autor: Dnevno

Dvije osobe su ubijene, a jedna je u kritičnom stanju nakon pucnjave koja se u nedjelju dogodila u crkvi u predgrađu grada Fort Worth u Teksasu, objavile su lokalne vlasti.

Vatrogasci su objavili kako su tri osobe, vjerojatno uključujući napadača, prevezene s mjesta događaja u kritičnom stanju. Dodali su kako je opasnost prošla.

Dvije od tih osoba preminule su na putu do bolnice, dok je treća uspješno reanimirana, rekla je Macara Trusty, glasnogovornica lokalne hitne službe.

Još dvije osobe zadobile su lakše ozljede.

Još uvijek se ne zna je li napadač među preminulima.

Incident se odgodio u predgrađu White Settlement koje se nalazi sjeverozapadno od Fort Wortha.

Svjedok je lokalnim medijima rekao kako je muškarac naoružan sačmaricom ušao u crkvu tijekom mise. Pogodila ga je osoba koja je bila prisutna u crkvi.




Pucnjava je snimljena jer je misa bila uživo prenošena na Youtubeu.

 




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.