screenshoot/twitter

(VIDEO) PUCNJAVA ISPRED BIJELE KUĆE! Trumpa hitno izveli s presice! Propucan naoružani muškarac

Autor: Dnevno

Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je iznenada izveden iz prostorije u Bijeloj kući u kojoj se održavala konferencija za novinare zbog pucnjave koja se dogodila izvan ograde predsjedničkog kompleksa.

Trump se nakon nekoliko minuta vratio u sobu s novinarima i rekao da su policajci ustrijelili osobu, po njegovim saznanjima naoružanu, koja je prevezena u bolnicu.

Kako je izvijestio Trump, to je bila pucnjava izvan Bijele kuće, u kojoj nitko drugi nije ranjen.

Pogledajte video u nastavku, na 4:25 je trenutak kad dolazi pripadnik tajne službe te obavještava Trumpa o incidentu, nakon čega se i Trump povlači s konferencije.




 “Čini se da je sve pod kontrolom… No došlo je do stvarne pucnjave, a netko je odvezen u bolnicu. Ne znam u kakvoj je situaciji ta osoba”, izjavio je Trump i pohvalio reakciju tajne službe, koja bi kasnije trebala iznijeti više detalja o događaju.

Trumpu je tijekom konferencije za medije prišao pripadnik tajne službe te ga uputio da izađu iz novinarske sobe. Trump je novinarima otkrio da je odveden u Ovalni ured, a nakon procjene agenata, nastavio je s medijskim obraćanjem.

Trump objavio gdje će održati svoj govor povodom predsjedničke nominacije




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.