Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

(VIDEO) ZAPJEVAO U HERCEGOVINI: Plenković pjeva ’Moja Hercegovina’, provjerite ima li sluha

Autor: Dnevno

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković trenutno odrađuje izborne ture po državi, a jučer je skoknuo u Bosnu i Hercegovinu gdje je posjetio Mostar. Sastao se tamo s  predsjedavajućim Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednikom HDZ-a BiH, Draganom Čovićem s kojim je kasnije položio i kamen temeljac za izgradnju tvornice za preradu rajčice u mjestu Kruševo između Mostara i Čitluka.

Tim putem pohvalio se premijer i na Twitteru.

“Polaganjem kamena temeljca obilježili smo početak gradnje tvornice Podravke za preradu voća i povrća kod Mostara. Ovaj projekt važan je za hrvatski narod u BiH i okupit će brojne poljoprivrednike i braniteljske zadruge koji će se uključiti u proizvodnju”, napisao je.

Nakon polaganja kamena temeljca imali su nešto vremena pa su poslušali izvedbu dječjeg zbora koji je pjevao hit Mate Bulića “Moja Hercegovina”, a nisu mogli odoljeti pa su se zboru pridružili i političari. Tako je naš premijer snimljen kako zagrljen pjeva stihove “kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva”.




Nakon Bosne i Hercegovine zaputio se Plenković u Imotski, a danas je obišao Požegu i Vinkovce.

TROJE MINISTARA U PROBLEMIMA ZBOG VJETROELEKTRANA: Kako će ovo objasniti javnosti?

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.