(VIDEO) PERNAR OPET UZDRMAO SABOR: Nitko ga nije mogao smiriti, evo snimke incidenta!

Autor: M.J.

Na samo početku sjednice Sabora, zastupnik Ivan Pernar javio se za riječ, no i nakon isteka vremena za obraćanje nije hio prestati govoriti, nastojeći tako isprovocirati da ga opet izbaci saborska straža. Iako je Furio Radin odbijao izbaciti ga, na kraju nije mogao učiniti ništa drugo.

Ja tražim pravdu, ja tražim pravnu državu“, vikao je Pernar te dodao: ”Građane se ovršava za 1 kn, a HDZ već 10 godina nije vratio 24 milijuna kuna u proračun.”

Radin mu je potom, nakon što nije prestajao govoriti i ometati nastavak sjednice Sabora, dao dvije opomene te je odredio stanku od 5 minuta.

Nakon nastavka, Pernar je i dalje govorio sa svojeg zastupničkog mjesta, što je prenosio uživo na Facebook profilu.

“Neću vas izbaciti, to je ispod nivoa Sabora, ali ne zbog izbacivanja, nego zbog vašeg ponašanja”, izjavio je Radin Pernaru koji je i dalje neprestano vikao.

Parlament ne znači luđačko ponašanje“, rekao je Pernaru Radin koji mu je nakon toga ipak dao i treću opomenu naloživši straži da izbaci Pernara.

Pernar je na kraju zaključio: ”Cilj hrvatskog pravosuđa je očito da ovaj slučaj ode u zastaru!”
Autor:M.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.